Günün en dehşet haberi!

Zorla girdiği evde kadın ve oğlunu bağlayıp korkunç teklifte bulundu: Ya oğlunla cinsel ilişkiye gireceksin, ya da seni öldüreceğim! Kadın iki seçeneği de reddedince tecavüze uğradı... İşte duyanları dehşete düşüren iğrenç olayın detayları...

Günün en dehşet haberi!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) gerçekleşen kan donduran olayda 33 yaşındaki Joshua Henderson inanılmaz iddialarla suçlanıyor. Henderson'ın, hırsızlık için girdiği evde silah kullanarak bağladığı anne ve oğula yaptıkları ülke gündeminin tartışma konusu oldu.

New York Daily News'in haberine göre, çalıştığı bölgede pencereden gördüğü kadının evine giren cani, önce kadını ardından da oğlunu silah zoruyla bağladı. Ardından iğrenç bir teklifte bulunan adam, kadına oğluyla cinsel ilişkiye girmesi halinde kendisini öldürmeyeceğini söyledi.

Günün en dehşet haberi! - Resim : 2
Joshua Henderson

"Tecavüz edersem sizi bırakırım"

Dehşete düşen anne ve oğlu bu teklifler karşısında karşısında direnince kadını yastıkla boğacağını söyledi. Dehşete kapılan kadın Henderson'ın kendisine son teklif olarak tecavüzü sunduğunu ve kabul etmek zorunda kaldığını iddia etti. Talihsiz kadın, teklifi kabul etmesinin ardından zanlının oğlunu banyoya kilitlediğini söyledi.

Henderson'ın tecavüzün ardından sabunlu su ile delilleri yok etmek için kendisini yıkadığını ifade eden kadın, çok sayıda hırsızlık mahkumiyeti bulunan adamın kendisi olayın şokundayken evden çıkıp gittiğini ileri sürdü.

Olayı araştıran dedektifler, inşaat kıyafetleri giyen Henderson'ın binadan çıkışının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiğini tespit ettikten sonra gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan Henderson, hırsızlık, tecavüz ve soygun suçlamalarıyla tutuklandı.

Karısı Henderson'ı savundu

Henderson'ın karısı Joanna ise, kocasının böyle bir şeyi yapmadığını ileri sürerek DNA sonuçlarının gerçeği göstereceğini ileri sürdü. Genç kadın, "O sevgi dolu, sevecen bir adam. Size söylüyorum, DNA bize gerçekleri gösterecek" dedi.