Canavar anne - baba tutuklandı

Anne ve baba, çocuklarının kaybolduğuna dair polise ihbarda bulundu. 4 gün boyunca aranan çocuğun cansız bedeni çöp konteynerinde bulundu. Polis yaptığı araştırmada korkunç gerçeği ortaya çıkardı; anne ve babası öldürdüğü çocuğu konteynere atmıştı.

Canavar anne - baba tutuklandı

4 yaşındaki Malachi Lawson bundan 4 gün önce bir anda ortadan kayboldu. Durumu polise bildiren annesi Alicia Lawson ve Shatika Lawson, Malachi'nin babaannesinin varendasında oynarken kaybolduğunu ve bulamadıklarını iletti. Polis o andan itibaren küçük çocuğu arama çalışması başlattı.

Yapılan incelemelerde anne ve babanın birbirinden çelişkili ifadeler verdiğini fark eden emniyet güçleri, anne ve babayı da sorguladı ancak bir sonuç elde edemedi. Yeniden çocuğa yönelen polisler 4 günün sonunda ailenin yaşadığı bölgeye yakın bir noktada bir çöp konteynerinde küçük çocuğun cesedini buldu.

Vücudunda ciddi yanıklar olduğu tespit edilen çocuğun banyoda haşlandığı anlaşılınca aile yeniden sorguya alındı. Polis raporlarına göre kadın çamaşırlarını küvette yıkadığı sırada çocuğu da içine girmiş ve vücudunda ciddi yanıklar meydana gelmişti. Doktora götürmek yerine yaralanına küçük müdahalede bulundular. Küçük çocuk aldığı yaralar nedeniyle hayatını kaybetti.

Canavar anne - baba tutuklandı - Resim : 2
Anne ve baba, kendi çocuklarının ölümüne sebep olmaktan yargılanacak...

Bu noktadan sonra sosyal hizmetler ve savcılığın kendilerine yönelteceği sorulardan korkan ailenin evlatlarının bedenini yakınlardaki bir çöp konteynerine attığı ortaya çıktı. Hem anne hem de baba olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, minik çocuğun naaşı yapılan otopsinin ardından defnedildi.

Aile, sosyal hizmetlerin böyle bir hatanın ardından çocuklarının ellerinden alınacağından korktukları için durumu 911'e (Amerika Acil Yardım Hattı) bildirmediklerini söyledi.

Anne ve baba, ihmal nedeniyle çocuklarını öldürmek, bilerek yardımda bulunmamak, istemsizce ölüme sebebiyet vermek gibi suçlamalarla yargılanacak.