Candaş Tolga Işık, Fatih Terim’i canlı yayına davet etti! Gürkan Hacır görüşmenin detaylarını anlattı! "Çocuklarla durumu değerlendireceğim!"

Bankacı Seçil Erzan'ın 'fon’ adı altında kurduğu dolandırıcılık sisteminde adı geçen teknik direktör Fatih Terim, olayla ilgili Candaş Tolga Işık'a konuştu. Taksim Meydanı programında Gürkan Hacır, Fatih Terim'in Işık'a "Gelirsem de senin programa (Az Önce Konuştum) geleceğim ama çocuklarla bir durumu değerlendireceğim, gerekirse ona göre bir açıklama yapacağım" dediğini aktardı.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, hukukçu Bışar Özbey, tv100.com yazarları Hacı Yakışıklı ve Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu. Bankacı Seçil Erzan’ın ‘Fatih Terim fonu’ adı altında kurduğu dolandırıcılık sisteminde adı geçen teknik direktör Fatih Terim, olayla ilgili Candaş Tolga Işık'a konuştu. 

Terim ve Işık'ın konuşmasının detaylarını Gürkan Hacır şu sözlerle anlattı: Candaş Tolga Işık Fatih Terim’le konuşmuş. Ben yayından önce Candaş’ı aradım, Fatih Hoca ne diyor dedim Candaş ‘Ben Fatih Hocaya sordum bu olay doğrudan ya da dolaylı sizi çok etkiliyor sizin sadece hukuk savaşı başlatacağım şeklindeki ifadeniz yeterli değil kamuoyunu şu anda tatmin etmiyor neden çıkıp bir açıklama yapmıyorsunuz? Sizin bütün sorulara cevap verecek şekilde açıklama yapmanız gerekiyor, doğrular yanlışlara ekleniyor, yanlışlar doğrulara ekleniyor ve sizin üzerinizde bir şaibe bulutu kaplanıyor bunu sadece 'Hukuk savaşı başlatıyorum' diyerek dağıtamazsınız’ demiş. Fatih Terim de ‘Bunu düşüneceğim, gelirsem de senin programa geleceğim ama çocuklarla bir durumu değerlendireceğim gerekirse ona göre bir açıklama yapacağım’ demiş.