Candaş Tolga Işık, tv100 ekranlarında seslendi! “Sakin ve sağduyulu yaklaşmak çok önemli”

2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin nabzı tv100 ekranlarında tutuluyor. tv100 canlı yayınında herkesi sağduyulu ve sakin olmaya davet eden Candaş Tolga Işık, “Yani bir bu kadar daha açılacak sandık var. O yüzden herkesin sakin, sağduyulu, çıkan oylara-rakamlara, daha sakin ve sağduyulu yaklaşıyor olması çok önemli” dedi.

Candaş Tolga Işık, tv100 ekranlarında seslendi! “Sakin ve sağduyulu yaklaşmak çok önemli”

Seçimin nabzı, tv100 ekranlarında atıyor. Türkiye geneli sonuçlar illerde açılan sandıklarla birlikte gelmeye başladı. Sandıkların kapanmasının ardından oy sayımı başladı. Seçim yasağının kaldırılmasıyla birlikte sonuçlar da verilmeye başlandı.

Kesin olmayan sonuçlar veri ekranlarına geliyor. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçim sonuçları il il, ilçe ilçe ve bölge bölge tv100 ekranlarında tv100’ün ünlü ekran yüzleriyle yayınlanıyor.

tv100 ekranlarında seçim yasağının kalkmasıyla birlikte ilk veriler gelmeye başlarken, anlık veriler ve grafikleri yorumlayan Candaş Tolga Işık, tv100 canlı yayınında önemli bir çağrıda bulundu.

“HERKESİN SAKİN VE SAĞDUYULU YAKLAŞIYOR OLMASI ÇOK ÖNEMLİ”

Herkesi sağduyulu ve sakin olmaya davet eden Candaş Tolga Işık, “Şunu bilelim. Seçim şu an itibariyle açılan sandık oranı daha henüz yarısı. Yani bir bu kadar daha açılacak sandık var. O yüzden herkesin sakin, sağduyulu, çıkan oylara-rakamlara, daha sakin ve sağduyulu yaklaşıyor olması çok önemli. Burada Ömer Çelik’in söylediği çok önemli bir şey var. ‘Şu an seçimi sonucu açıklanacak hiçbir noktada değil hiçbir parti.’ Kimsenin kazandığı, kaybettiği noktada yok. Özellikle biz bu yayında tüm verileri vermeye çalışıyoruz. O yüzden dediğim gibi sağduyulu, sakin bir şekilde, önümüzdeki iki saatte ne olduğu muhtemelen belli olacak. Şu anki tablo tam da size anlattığımız rakamlar ışığında şekilleniyor. O yüzden sakin olmak, oyları takip etmek ve sahip çıkmak çok önemli” dedi.