Burak Sergen Sadakatsiz'e ne zaman dönüyor? Cansu Dere, açıkladı!

Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile başrolleri paylaştığı Sadakatsiz'in Asya'sı ünlü oyuncu Cansu Dere, Burak Sergen için bakın neler söyledi. İşte detaylar...

Burak Sergen Sadakatsiz'e ne zaman dönüyor? Cansu Dere, açıkladı!

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından Burak Sergen 12 Nisan pazartesi günü apar topar hastaneye kaldırılmış, solunum güçlüğü çektiği için yoğun bakıma alınan usta oyuncuya korona teşhisi konulmuştu. Hastanedeki ilk tedavisi başarılı olmayan ünlü oyuncu daha sonra yoğun bakıma alınmıştı.

Yoğun bakımda nefes alma güçlüğü yaşayan Burak Sergen daha sonra entübe edilmişti. Burak Sergen'in nişanlısı ise sosyal medyadan yaptığı açıklama ile akciğerlerinde enfeksiyon olduğunu ve solunum güçlüğü çektiğini duyurmuştu.

Burak Sergen Sadakatsiz'e ne zaman dönüyor? Cansu Dere, açıkladı! - Resim : 1

Burak Sergen'in oğlu Cansın Sergen, bugün sosyal medya hesabından babasının entübeden çıkarıldığını duyurdu.

Ardından Burak Sergen'den sevindiren haber geldi. Sergen, 1 aylık tedavinin ardından yoğun bakımdan normal odaya geçti. Ziyaret yasağı olan Sergen'in önümüzdeki hafta hastaneden taburcu olması bekleniyor.

'Sadakatsiz'in Asya'sı ünlü oyuncu Cansu Dere, Baltalimanı'nda bir eczaneden çıkarken görüntülendi. Daha sonra hemen yandaki veterinere giren oyuncu, çıkışta ayaküstü gazetecilerle sohbet etti.

Dizi çekimlerinin devam ettiğini belirten Dere, "Biz bayramda çalışıyoruz, set devam ediyor. O yüzden bayramda tatile gitmedim" dedi. 

Burak Sergen Sadakatsiz'e ne zaman dönüyor? Cansu Dere, açıkladı! - Resim : 3

Pandemi sürecinde sürekli çalıştığını söyleyen oyuncu, "Eve tıkılı kalmadım, çalıştığım için pandemiyi de pek hissetmedim" dedi.

İşten eve, evden işe gittiğini söyleyen Dere, sezon sonuna geldiklerini söylerken yorgunluk da yaşadıklarını söyledi. 

Burak Sergen Sadakatsiz'e ne zaman dönüyor? Cansu Dere, açıkladı! - Resim : 5

"Aramıza dönünce keyfimiz yerine gelecek"

Hastanede tedavisi devam eden Burak Sergen'in rahatsızlığının hatırlatılması üzerine oyuncu, "Bu yüzden keyfimiz yerinde değil. Mecburen çekimlere devam edeceğiz ama aramıza dönünce keyfimiz yerine gelecek inşallah" dedi.

Kaynak: GerçekGündem