Nefise Karatay ile çırılçıplak soyunan Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Kullanıldık

Oyuncu ve eski manken Nefise Karatay ile bir dergiye çıplak poz veren Mehmet Ali Erbil'den yeni bir açıklama daha geldi. İşte detaylar...

Nefise Karatay ile çırılçıplak soyunan Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Kullanıldık

Çarkıfefek programı ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yıllar önce evliliğin eşiğinden döndüğü oyuncu ve eski manken Nefise Karatay ile ilgili flaş itiraflarda bulunmuştu.

Yıllar önce Nefise Karatay ile bir dergi çekimi için üstsüz pozlar veren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, büyük pişmanlık yaşadığını söyledi.

Mehmet Ali Erbil, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a verdiği röportaj sonrasında çok konuşulan Nefise Karatay açıklamalarına ilişkin yeni bir açıklama daha yaptı.

Nefise Karatay ile çırılçıplak soyunan Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Kullanıldık - Resim : 2

"Ben ve Nefise maalesef kullanıldık"

Bugünkü yazısında, “Erbil beni arayarak Nefise Karatay'la çektirdiği fotoğraflarına dair pişmanlığını anlatan sözlerine açıklık getirmek istediğini söyledi. Malum bu sözlerinden dolayı da eleştirilere maruz kalmıştı” diyen Tuba Kalçık, Erbil’in şu açıklamasını aktardı:

“Nefise ile ilgili açıklamam yıllardır içimde kalan vicdan azabımdı. Bunu da samimiyetle dile getirdim. Fotoğrafların yayınlandığı o derginin editörü benim arkadaşımdı. Dergi daha fazla satsın diye ben ve Nefise maalesef kullanıldık. Onun pişmanlığını da anlattım sizinle yaptığımız röportajda. İçimde art niyet olmadan sadece içimdekileri paylaştım. Sizin aracılığınızla bunu tekrar belirtmek isterim."