Giresunspor - Beşiktaş canlı maç izle

Süper Lig 9. haftasında heyecan dolu bir maç sahne alıyor. Beşiktaş deplasmanda Giresunspor’a konuk oluyor. Spor severlerin merak ettiği bir diğer konu ise Giresunspor - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda başlıyor. İşte heyecan dolu maça dair tüm detaylar...

Giresunspor - Beşiktaş canlı maç izle

Süper Lig 9. haftasında heyecan dolu bir maç sahne alıyor. Beşiktaş deplasmanda Giresunspor’a konuk oluyor. Spor severlerin merak ettiği bir diğer konu ise Giresun - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda başlıyor. İşte heyecan dolu maça dair tüm detaylar...

Beşiktaş Süper Lig 9. haftasında deplasmanda Giresunspor’a konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta derbide sadece 1 puan alabilen Beşiktaş son iki maçta sadece 2 puan toplayabildi. Kötü gidişat olmasa da 3 puana hasret kalmak istemeyen Beşiktaş, Giresunspor karşısında 3 puan alıp üst sıralara tırmanarak zirveye doğru ilerlemek istiyor.

Giresunspor ile Beşiktaş maçı saat kaçta, Hangi kanalda ve ne zaman başlıyor? Zorlu maçın tüm detayları haberimizde yer alıyor?

Ligde 6’ıncı sırada yer alan Beşiktaş’ın 5 puanı bulunuyor. Son 5 maçına bakıldığında ise; 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 de mağlubiyeti bulunan Beşiktaş’ın bu akşamki maçındaki tek hedefi ise galibiyet.

Giresunspor cephesinde bakıldığında ise durum pek de iç açıcı gözükmüyor. Ligde 12. sırada yer alan Giresunspor’un son 5 maçında sadece 1 galibiyeti bulunurken, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyeti bulunuyor.

Beşiktaş’da Teknik Direktör Valerien İsmail yönetiminde sahaya çıkıyor. Ancak bir oyuncusundan yoksun. Salih Uçan Beşiktaş’ta Giresunspor karşısında sakatlığı nedeniyle forma giyemiyor.

Rachid Ghezzal yedek

Valerien İsmail’ın derbi maçın son dakikalarında forma şansı verdiği Rachid Ghezzal yine yedek kulübesinde yerini alıyor. Son bilgilere göre Valerien İsmail sakatlıktan yeni kurtulan Rachid Ghezzal ile ilgili risk almak istemiyor.

Peki Giresunspor Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? Spor severlerin merak ettiği en önemli soruların yanıtı ise şöyle; Giresunspor – Beşiktaş maçı saat 20.00’de bEIN Sports ekranlarından naklen yayınlanıyır. Giresunspor – Beşiktaş maçı şifresiz izleyebilmek için Bein Sports aboneliği gerekiyor.

İlk 11'ler

Giresunspor: Onurcan, Alper, Ramon, Perez, Hayrullah, Sainz, Cem, Görkem, Campuzano, Bajic, Kuwas

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Masuaku, Josef, Gedson, Dele Alli, Tayfur, Redmond, Weghorst.

Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ve İsmail Şencan yapacak.