CANLI İZLE Adana Demir Trabzonspor

Türkiye Süper Lig 34. haftasında Adana Demir Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Adana Demir Trabzonspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Adana Demir Trabzonspor

Süper Lig 34. haftasında Adana Demir Trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Adana Demir Trabzonspor maçında Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalıyor. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Adana Demir Trabzonspor mücadelesi Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak. Adana Demir Trabzonspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Adana Demir Trabzonspor - Resim : 1

ADANA DEMİR TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka beIN SPORTS 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

ADANA DEMİR TRABZONSPOR CANLI İZLE

İşte Adana Demir Trabzonspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

ADANA DEMİR TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

ADANA DEMİRSPOR: Muric, Svensson, Samet, Tayyip, Rassoul, Gökhan, Stambouli, Yunus, Belhanda, Vargas, Assombalonga

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Hugo, Denswil, Puchacz, Dorukhan, Hamsik, Visca, A.Ömür, Djaniny, Cornelius

ADANA DEMİR TRABZONSPOR SAKAT VE CEZALILAR

Adana Demir: Loic Remy (Şüpheli - Antreman Eksikliği), Metehan Mimaroğlu (Sakatlık), Arijanet Muric (Şüpheli), Benjamin Stambouli (Şüpheli), Mario Balotelli (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı)

Trabzonspor: Yunus Mallı ( Diğer - Maç Kadrosuna Alınmadı), Anders Trondsen (Sakatlık - Adale Yırtığı), Hüseyin Türkmen (Sakatlık - Adale Problemi), Anthony Nwakaeme (Sakatlık - Adale Problemi)

ADANA DEMİR TRABZONSPOR İDDİA ORANLARI

Adana Demir: 2.14

Beraberlik: 3.10

Trabzonspor: 2.64

2,5 gol üstü: 1.57

2,5 gol altı: 1.89

OPTA'YA GÖRE;

Trabzonspor'u konuk ettiği son üç Süper Lig maçını kazanamayan ve gol sevinci yaşayamayan Adana Demirspor (1B 2M), rakibini Mayıs 1989'dan bu yana iç sahada mağlup edemiyor.

Adana Demirspor ile oynadığı son yedi Süper Lig maçında 21 gol atan Trabzonspor (6G 1B), son altı karşılaşmada rakibine gol izni vermedi. Son üç eşleşmede rakibine puan vermeyen bordo-mavililer, bu rekabet tarihinde daha uzun bir galibiyet serisini sadece bir kez yaşadı (Ekim 1975-Aralık 1977 arasında 5G).

Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Adana Demirspor, bu sezon üst üste üç iç saha karşılaşmasından galip ayrılamadı. Adana ekibinin aynı lig sezonunda seyircisi önünde elde ettiği son 3+ maçlık galibiyet serisi Ağustos-Eylül 1994’te geldi (3G).

Süper Lig'e son iki sezonda yükselen takımlarla oynadığı 10 maçı kaybetmeyen Trabzonspor (7G 3B), son yenilgisini Temmuz 2020'de Denizlispor deplasmanında aldı (0-2). Sezonun ilk yarısında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup eden bordo-mavili ekip, bu iki sezonda ligin yeni ekiplerinden sadece Fatih Karagümrük'e karşı lig dublesi yapabildi (2020/21).

Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış takımlarla oynadığı son dört maçı kaybetmeyen Adana Demirspor (3G 1B), daha önceki 23 karşılaşmada galip gelememişti (3B 20M). Adana ekibi bu dört karşılaşmanın üçünü seyircisi önünde oynarken (2G 1B), sadece Beşiktaş'a puan kaybetti (1-1).

Son altı Süper Lig maçının sadece birini kazanan (4B 1M) ve son üç karşılaşmadan 1'er puanla ayrılan Trabzonspor, daha uzun bir beraberlik serisini en son Nisan 2021’de yaşadı (5B). Son üç deplasman ziyaretinden galibiyet çıkaramayan bordo-mavili ekip (2B 1M), sezonun ilk 13 dış saha karşılaşmasının tamamında üç kez puan kaybetmişti (10G 2B 1M).

2021/22 Süper Lig sezonunda ilk golü yediği hiçbir maçı kaybetmeyen tek takım olan Trabzonspor (6G 5B), bu karşılaşmalardan en fazla puan çıkaran ekip konumunda (23). Adana Demirspor ise açılış golünü kalesinde gördüğü 13 maçta tek galibiyet alabildi (4B 8M).

Bu sezon hücum bölgesinde en fazla faule maruz kalan (20) ve takımına en fazla penaltı kazandıran (4) oyuncu, Adana Demirspor forması giyen Yunus Akgün. Opta'nın bu alanda detaylı istatistik tutmaya başladığı 2014/15'ten bu yana bir sezonda daha fazla penaltı yaptıran tek isim Mbaye Diagne (2018/19'da 6).

Adana Demirspor'a karşı sahaya çıktığı son üç resmi maçta birer gol kaydeden Edin Visca, Trabzonspor adına bu rekabette ilk kez forma giymeye hazırlanıyor.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'un başına geçtiğinden bu yana Süper Lig'de yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımlara rakip olduğu 12 maçtaki tek puan kaybını son mücadelede Beşiktaş karşısında yaşadı (11G 1B).