CANLI İZLE Adana Demirspor Başakşehir

Türkiye Süper Lig 30. haftasında Adana Demirspor ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Adana Demirspor Başakşehir maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Adana Demirspor Başakşehir

Türkiye Süper Lig 30. haftasında Adana Demirspor ile Başakşehir kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Adana Demirspor Başakşehir maçında Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalıyor. Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Adana Demirspor Başakşehir maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Adana Demirspor Başakşehir - Resim : 1

Adana Demirspor-Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Adana Demirspor-Başakşehir canlı izle

İşte Adana Demirspor Başakşehir maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Adana Demirspor Başakşehir maçı muhtemel 11’ler...

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Samet, Tayyip, Kaan, Stambouli, Gökhan, Bjarnason, Yunus, Vargas, Balotelli

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Ravil, Duarte, Lima, Tolga, Aleksic, Berkay, Trezeguet, Deniz, Okaka

Adana Demirspor-Başakşehir sakat ve cezalılar

Başakşehir: Junior Caiçara (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Adana Demirspor-Başakşehir iddia oranları

Adana Demirspor: 2.07

Beraberlik: 2.95

Başakşehir: 2.60

2,5 gol üstü: 1.73

2,5 gol altı: 1.69

CANLI İZLE Adana Demirspor Başakşehir - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Bugüne kadar İstanbul Başakşehir ile oynadığı 11 resmi maçta da rakibini mağlup edemeyen Adana Demirspor (3B 8M), Süper Lig'deki tek karşılaşmadan puansız ayrıldı (1-2).

-Adana Demirspor'a konuk olduğu dört lig maçının ikisini kazanan İstanbul Başakşehir (2B), bu iki galibiyeti de 1. Lig'deki son iki ziyaretinde aldı (2013/14 & 2003/04).

-İstanbul takımlarına rakip olduğu son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen ve 11 puan toplayan Adana Demirspor (3G 2B), daha önceki 32 karşılaşmadan çıkarabildiği puanı yakaladı (2G 5B 25M).

-Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara konuk olduğu son dört maçın sadece birini kazanan İstanbul Başakşehir (1B 2M), daha önceki 16 karşılaşmada tek yenilgi almıştı (13G 2B).

-Bu sezon Süper Lig'de ilk kez üst üste iki maç kaybeden Adana Demirspor, daha önceki 16 karşılaşmalık süreçte aynı sayıda yenilgi almıştı (9G 5B). Ayrıca Adana ekibi bu sezon evinde aldığı iki yenilgide de kalesinde 2+ gol gördü (2-3 vs Sivasspor & 0-2 vs Yeni Malatyaspor).

-2021/22 Süper Lig sezonunda Trabzonspor'un (yüzde 18) ardından kalesine gelen şutların en düşük bölümü gol olan takım Adana Demirspor (yüzde 22; 23/131). İstanbul Başakşehir ise şu ana kadar rakiplerine en az isabetli şut izni veren ekip konumunda (104).

-Bu sezon Süper Lig'de takımına en fazla penaltı kazandıran oyuncu, Adana Demirspor forması giyen Yunus Akgün (4). Opta'nın bu alanda istatistik tutmaya başladığı 2014/15'ten bu yana bir Süper Lig sezonunda daha yüksek sayıya ulaşan tek isim Mbaye Diagne (2018/19'da 6 penaltı).

-İstanbul Başakşehir'in Süper Lig'de attığı son dört deplasman golünün üçünü kaydeden Trezeguet, İstanbul ekibi formasıyla çıktığı dört lig maçında da gole katkı yapmayı başardı (4 gol & 1 asist).

-Süper Lig'de çıktığı son iki maçtan puan alamayan Vincenzo Montella, en son Kasım-Aralık 2019 arasında üst üste 3+ yenilgilik bir süreç yaşadı (Fiorentina'nın başında).

-Teknik direktörlük kariyerinde yabancı meslektaşlarının çalıştırdığı takımlara rakip olduğu altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Emre Belözoğlu (4G 1B), tek yenilgisini son karşılaşmada Göztepe'den aldı (vs Nestor El Maestro)