CANLI İZLE Adana Demirspor Sivasspor

Türkiye Süper Lig 29. haftasında Adana Demirspor Sivasspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Adana Demirspor Sivasspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Adana Demirspor Sivasspor

Süper Lig 29. haftasında Adana Demirspor Sivasspor Türkiye Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Adana Demirspor Sivasspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Adana Demirspor Sivasspor - Resim : 1ADANA DEMİRSPOR SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Adana Demirspor Sivasspor canlı izle

İşte Adana Demirspor Sivasspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

ADANA DEMİRSPOR SİVASSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Adana Demirspor: A. Murić, T. Talha Sanuç, Samet Akaydin, Kaan Kanak, J. Svensson, Yunus Akgün, Birkir Bjarnason, M. Vargas, Gökhan İnler, B. Stambouli, M. Balotelli

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Uğur Çiftçi, D. Goutas, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, I. Cofie, Kerem Atakan Kesgin, Hakan Arslan, M. Gradel, M. Yatabaré, Pedro Henrique

ADANA DEMİRSPOR -SİVASSPOR SAKAT VE CEZALILAR

İki takım için sakat veya cezalı oyuncu bilgisi bulunmamaktadır.

CANLI İZLE Adana Demirspor Sivasspor - Resim : 3ADANA DEMİRSPOR -SİVASSPOR İDDİA ORANLARI

Adana Demirspor : 1.72

Beraberlik: 3.10

Sivasspor:  3.30

2,5 gol üstü: 1.76

2,5 gol altı: 1.66

DİĞER BİLGİLER

-Sivasspor’u ağırladığı son iki lig maçını kazanamayan Adana Demirspor (1B 1M), daha önceki dokuz karşılaşmanın sekizinden galip ayrılmış (1B) ve kalesinde sadece iki gol görmüştü.

-Adana Demirspor ile karşılaştığı son altı resmi maçı kaybetmeyen ve Süper Lig’deki tek randevudan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Sivasspor (3G 3B), rakibi karşısındaki en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor.

-Süper Lig’de evinde oynadığı son sekiz maçı kaybetmeyen Adana Demirspor (4G 4B), daha uzun bir seriyi en son Aralık 1983-Nisan 1984 arasında yakalamış (10 maç) ancak o sezonun sonunda ligden düşmüştü.

-Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son dört maçı kaybeden Sivasspor, daha uzun bir mağlubiyet serisini en son ligden düştüğü 2015/16 sezonunda yaşadı (6 maç).

-Son 13 Süper Lig maçında sadece iki kez kaybeden Adana Demirspor (7G 4B), bu dönemdeki iki mağlubiyetini de gol atamadığı karşılaşmalarda aldı.

-Süper Lig’de oynadığı son yedi maçın beşini kaybeden Sivasspor (1G 1B), daha önceki 40 karşılaşmada aynı sayıda mağlubiyet almıştı (18G 17B).

-Bu sezon Süper Lig’de Adana Demirspor’dan (407) daha fazla şut çeken iki takım bulunuyor: Galatasaray & Beşiktaş (421’er şut). Bu dönemde kalesinde Sivasspor’dan (299) daha az şuta izin veren tek takım ise Beşiktaş (285).

-İlk 11 başladığı son dört Süper Lig maçında altı gole katkı sağlayan Britt Assombalonga (5 gol & 1 asist), bu sezon oyuna sonradan dahil olduğu 17 karşılaşmada sadece bir kez tabelayı değiştirebildi (1 gol).

-Bu sezon Süper Lig’de ortayla en fazla asist yapan oyuncu olan Max-Alain Gradel (6 asist), Sivasspor’un son üç golünün ikisinde son pası veren isimdi (penaltılar hariç).

-Yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son dokuz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Rıza Çalımbay (4G 4B), bu karşılaşmalarda 14 gol sevinci yaşarken kalesinde sadece yedi gol gördü.