CANLI İZLE Altay-Gaziantep FK

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Altay ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele BeIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Altay Gaziantep FK maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Altay-Gaziantep FK

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Altay ile Gaziantep FK kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele BeIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.Altay Gaziantep FK maçı Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak. Maçta Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalıyor. Altay Gaziantep FK maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Altay-Gaziantep FK - Resim : 1

ALTAY-GAZİANTEP FK MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 13:30'da başlayan müsabaka BeIN Sports HD 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

ALTAY-GAZİANTEP FK CANLI İZLE

İşte Altay Gaziantep FK maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Altay-Gaziantep FK ilk ve muhtemel 11'ler henüz belli değil.

ALTAY-GAZİANTEP FK SAKAT VE CEZALILAR

Altay: Serge Aka (Sakatlık)

Gaziantep FK: Halil İbrahim Pehlivan (Sakatlık), Stelios Kitsiou (Sakatlık), Mirza Cihan (Sakatlık), Hamza Mendyl (Sakatlık), Luka Stankovski (Sakatlık - Ayak Burkulması)

ALTAY-GAZİANTEP FK İDDİA ORANLARI

Altay: 2.27

Beraberlik: 2.85

Gaziantep FK: 2.42

2,5 gol üstü: 1.78

2,5 gol altı: 1.64

CANLI İZLE Altay-Gaziantep FK - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Bugüne kadar Gaziantep FK'yı konuk ettiği hiçbir lig maçını kaybetmeyen Altay (2G 5B), Süper Lig tarihinde rakibini ilk kez ağırlıyor.

-Altay ile oynadığı ilk iki lig maçını kaybeden Gaziantep FK (2005/06 1. Lig), daha sonraki 13 karşılaşmada tek yenilgi aldı (4G 8B).

-Serkan Özbalta göreve geldikten sonra oynadığı üç Süper Lig maçında 4 puan toplayan Altay (1G 1B 1M), daha önceki 16 karşılaşmanın toplamında ulaştığı puanı geride bıraktı (3B 13M).

-Bu sezon Süper Lig deplasmanlarındaki tek galibiyetini 19'uncu haftada Çaykur Rizespor'u yenerek alan Gaziantep FK (1-0), oynadığı 13 maçın sekizinde rakip fileleri havalandıramadı. Geride kalan 26 haftalık süreçte daha fazla dış saha karşılaşmasını boş geçen tek ekip Yeni Malatyaspor (9).

-Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçında gol atamayan Altay'ın, lig tarihinde iç sahada yaşadığı daha uzun sadece bir kuraklık var (Aralık 1963-Ocak 1964 arasında dört maç).

-2021/22 Süper Lig sezonunda ilk golü attığı maçlarda puan kaybetmeyen tek takım olan Gaziantep FK (9/9), buna rağmen deplasmanda en az karşılaşmada açılışı yapan iki ekipten biri konumunda (1; Çaykur Rizespor ile birlikte).

-Geride kalan 26 haftalık süreçte en az iç saha golü atan takım olan Altay (12 maçta 11 gol), henüz seyircisi önünüde kafa golü bulamayan iki ekipten biri (Giresunspor ile birlikte).

-Bu sezon Altay'ın Süper Lig'de en fazla gol atan (7) ve şut çeken (55) oyuncusu olan Daouda Bamba, forma giydiği son 11 karşılaşmada rakip fileleri havalandıramadı (toplam 12 şut).

-Gaziantep FK forması giyen Muhammet Demir; bu sezon iç sahada çektiği 24 şutun beşini gole çevirirken, deplasmandaki 18 denemesinde henüz rakip fileleri havalandıramadı. Muhammet dış sahadaki son golünü Nisan 2021'de oynanan Alanyaspor karşılaşmasında kaydetti (2 gol).

-Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç, geçen hafta Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana Beto'nun (Ağustos 2017 vs Kayserispor) ardından bir Süper Lig maçında iki penaltı kurtaran ikinci isim oldu (vs Adana Demirspor).