Ankaragücü – Beşiktaş Canlı maç izle

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Ankaragücü ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Futbolseverler Ankaragücü Beşiktaş canlı izle şeklinde aramalarına devam ediyor. Peki Ankaragücü Beşiktaş maçı, saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Sakatlıklar, cezalı futbolcular ve ilk 11’ler... Tüm detaylar...

Ankaragücü – Beşiktaş Canlı maç izle

Ankaragücü ile Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta hedef kazanarak çeyrek finale adını yazdırmak. Peki Ankaragücü Beşiktaş şifresiz canlı olarak nasıl izlenir? Futbolseverler araştırmasını yaparken cevabı haberimizde...

Süper Lig’de 32 puan ile 6’ıncı sırada yer alan Beşiktaş zorlu bir rakip karşısında deplasmanda Türkiye Kupası için ter döküyor. Ankaragücü evinde ağırladığı Beşiktaş karşısında galip gelmek istiyor. 19 puan ile 13'üncü sırada yer alan Ankaragücü ligde mağlup edemediği Beşiktaş'ı yenmek istiyor. Beşiktaş son 5 maçında dört galibiyet ve bir beraberlik aldı. Ankaragücü ise son 5 maçında iki galibiyet ve üç mağlubiyet aldı.

ANKARAGÜCÜ BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasının en kritik maçlarından olan Ankaragücü Beşiktaş maçı saat 17.45’te başlıyor. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Sarper Barış Saka düdük çalıyor. Ankaragücü Beşiktaş maçı A Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor. Mücadeleyi yani Ankaragücü Beşiktaş A Spor ekranlarından şifresiz izleyebilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ BEŞİKTAŞ CANLI İZLE (https://www.aspor.com.tr/)

Ankaragücü-Beşiktaş maçında konuk takımın taraftarları maçı statta izleyemeyecek. İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar neticesinde maça misafir takım taraftarı alınmayacak.

SAKATLAR VE CEZALILAR

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Souza ve Ghezzal forma giyemeyecek.

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ İLK 11’LER

Ankaragücü: Gökhan Akkan, Malcuit, Atakan Çankaya, Radakovic, Marlon, Tolga Ciğerci, Diack, Zahid, Emre Kılınç, Chatzigiovanis, Sowe.

Beşiktaş: Mert, Rosier, Tayyip, Emrecan, Umut, Saiss, Salih, Gedson, Tayfur, Nkoudou, Muleka.