Ankaragücü – Gençlerbirliği Canlı maç izle

Ankaragücü ile Gençlerbirliği, Türkiye Süper Lig 34.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Ankaragücü – Gençlerbirliği Canlı maç izle

Ankaragücü ile Gençlerbirliği Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 

Ankaragücü – Gençlerbirliği maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Ankaragücü – Gençlerbirliği maçı sakat ve cezalılar

Ankaragücü: Ender Aygören (Sakat)

Gençlerbirliği: Mustafa Akbaş (Sakat)

Ankaragücü – Gençlerbirliği maçı muhtemel 11’ler…

Ankaragücü: Orcan, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Thiago Pinto, İbrahim Akdağ, Endri Cekici, Borven, Alper Potuk, Paintsil, Aliou Badji

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Berisbel, Diego Angelo, Arda, Polomat, Murat Yıldırım, Furman, Soner, Sefa Yılmaz, Candeias, Stancu

Ankaragücü – Gençlerbirliği iddia oranları

Ankaragücü: 1.80

Beraberlik: 3.10

Gençlerbirliği: 3.00

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.80

Ankaragücü Derbide 3 Puan Peşinde

Ankaragücü, bildiğimiz gibi kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta içi Konyaspor’a konuk olan Ankaragücü, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Hikmet Karaman’ın göreve gelmesiyle toparlanma sinyalleri veren Ankaragücü, bugün Ankara derbisinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Maçın önemi gerçekten çok buyük ve Ankaragücü kazanması halinde, rakibinin 5 puan önüne geçerek biraz daha rahatlayacak.

Gençlerbirliği Çıkışta

Gençlerbirliği, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldılar. Süper Lig’de üst üste 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Gençlerbirliği, Erzurumspor karşısında 3 puanı, son dakikada kaçırdı. Son 4 maçından 10 puan çıkartan Özcan Bizati’nin öğrencileri, bu hafta Ankara derbisinde de kazanara yoluna devam etmek istiyor. Maç öncesinde Gençlerbirliği’nde Mustafa Akbaş sakat.