CANLI İZLE Atl. Madrid-Celta Vigo

İspanya La Liga maçında Atl. Madrid ile Celta Vigo karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Atl. Madrid Celta Vigo maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Atl. Madrid-Celta Vigo

İspanya La Liga maçında Atl. Madrid ile Celta Vigo kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Alejandro Jose Hernandez Hernandez düdük çalıyor. Atl. Madrid Celta Vigo maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Atl. Madrid-Celta Vigo - Resim : 1

ATL. MADRİD-CELTA VİGO MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 23:00'de başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

ATL. MADRİD-CELTA VİGO CANLI İZLE

İşte Atl. Madrid Celta Vigo maçı canlı izleyebileceğiniz link.

ATL. MADRİD-CELTA VİGO SAKAT VE CEZALILAR

Atl. Madrid: Daniel Wass ( Sakatlık - Diz Sakatlığı), Matheus Cunha ( Sakatlık - Diz Sakatlığı), Koke (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı)

ATL. MADRİD-CELTA VİGO İDDİA ORANLARI

Atl. Madrid: 1.43

Beraberlik: 3.35

Celta Vigo: 4.70

2,5 gol üstü: 1.81

2,5 gol altı: 1.62

CANLI İZLE Atl. Madrid-Celta Vigo - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Atletico, Diego Simeone yönetiminde Celta'yı konuk ettiği dokuz La Liga maçını da kaybetmedi (6G 3B) ancak son iki karşılaşma berabere bitti.

-Atletico ile oynadığı son yedi La Liga maçının dördünden puan çıkaran Celta Vigo (1G 3B 3M), daha önceki altı karşılaşmadan mağlup ayrılmıştı.

-Evinde oynadığı son beş La Liga maçının ikisini kaybeden Atletico (3G), aynı sayıda mağlubiyeti daha önceki 52 iç saha karşılaşmasında almıştı (37G 13B).

-2022 senesinde La Liga'da en fazla gol atan oyuncu konumundaki Atletico forveti Angel Correa (7), İspanya kariyerinde en fazla gol sevinci yaşadığı sezonu geçiriyor (11).

-Celta forveti Nolito'nun La Liga kariyerinde en fazla gol attığı iki rakibinden biri Atletico (4; diğeri Getafe).