CANLI İZLE Barcelona Cadiz

İspanya La Liga maçında Barcelona Cadiz karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Barcelona Cadiz maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Barcelona Cadiz

İspanya La Liga maçında Barcelona Cadiz mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Barcelona Cadiz maçında Santiago Jaime Latre düdük çalıyor. Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Barcelona Cadiz maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Barcelona Cadiz - Resim : 1

Barcelona Cadiz maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00'de başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Barcelona Cadiz canlı izle

İşte Barcelona Cadiz maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Barcelona Cadiz sakat ve cezalılar

Barcelona: Ronald Araujo ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Ansu Fati (Sakatlık - Adale Problemi), Pedri (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Sergi Roberto ( Sakatlık - Adale Problemi), Samuel Umtiti (Sakatlık - Ayak Tarak Kemiğinden Sakat), Gerard Pique (Sakatlık - Adale Problemi)

Cadiz: Isaac Carcelen ( Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Ruben Alcaraz (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Florin Andone ( Sakatlık - Ayak Tarak Kemiğinden Sakat), Varazdat Haroyan (Sakatlık - Kolu kırık)

Barcelona Cadiz iddia oranları

Barcelona: 1.11

Beraberlik: 5.75

Cadiz: 10.50

2,5 gol üstü: 1.39

2,5 gol altı: 2.23

OPTA'YA GÖRE;

Cadiz ile oynadığı son üç La Liga maçını kazanamayan Barcelona (2B 1M), daha önceki 19 karşılaşmanın sadece ikisinde puan kaybetmişti (17G 1B 1M).

Barcelona'ya konuk olduğu 13 La Liga maçının 11'ini kaybeden Cadiz, sadece ilk ve son ziyaretlerinden 1-1'lik beraberlikle döndü.

La Liga'da 15 maçtır mağlup olmayan Barcelona (11G 4B), son yedi karşılaşmada puan kaybetmedi ve Ocak 2019'dan bu yana ilk kez üst üste sekiz galibiyet almak istiyor.

Bu sezon Avrupa'nın beş büyük liginde en fazla kafa golü atan üç takımdan biri Barcelona (15; Inter ve Rennes ile eşit), La Liga'da bu şekilde en fazla gol bulan oyuncu Luuk de Jong (5).

Cadiz santrforu Alvaro Negredo'nun La Liga kariyerinde gol atamadığı deplasmanlar arasında en fazla ziyaret ettiği iki stadyumdan biri Camp Nou (6 maç, diğeri Santiago Bernabeu).