CANLI İZLE Başakşehir Antalyaspor

Türkiye Süper Lig 29. haftasında Başakşehir Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Başakşehir Antalyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Başakşehir Antalyaspor

Süper Lig 29. haftasında Başakşehir Antalyaspor Türkiye Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Başakşehir Antalyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Başakşehir Antalyaspor - Resim : 1

BAŞAKŞEHİR ANTALYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Başakşehir Antalyaspor canlı izle

İşte Başakşehir Antalyaspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

 BAŞAKŞEHİR ANTALYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Başakşehir: Volkan Babacan, H. Ali Kaldırım, Ravil Tagir, Léo Duarte, Júnior Caiçara, D. Aleksić, Berkay Özcan, Serdar Gürler, Trézéguet, Tolga Ciğerci, S. Okaka

Antalyaspor: R. Boffin, S. Floranus, Naldo, Güray Vural, Veysel Sarı, Doğukan Sinik, A. Mehmedi, Fernando, A. Ndao, Hakan Özmert, Luiz Adriano

CANLI İZLE Başakşehir Antalyaspor - Resim : 3BAŞAKŞEHİR-ANTALYASPOR SAKAT VE CEZALILAR

Antalyaspor: Ufuk Akyol (Sakatlık)

BAŞAKŞEHİR-ANTALYASPOR İDDİA ORANLARI

Başakşehir: 1.57

Beraberlik: 3.15

Antalyaspor: 4.00

2,5 gol üstü: 1.82

2,5 gol altı: 1.61

DİĞER BİLGİLER

-Antalyaspor’un 2016/17’den bu yana Süper Lig’de en fazla mağlup olduğu (9) ve

-Galatasaray'ın (26) ardından en fazla gol yediği rakibi İstanbul Başakşehir (25).

-Evinde oynadığı son 12 Süper Lig maçının ikisini kaybeden İstanbul Başakşehir (9G 1B), bu mağlubiyetlerin ikisini de 2 gol yediği karşılaşmalarda aldı.

-Deplasmanda çıktığı son üç Süper Lig maçını kaybetmeyen Antalyaspor (1G 2B), daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Ocak-Mart 2021 arasında yakaladı (7 maç).

-Süper Lig’de oynadığı son sekiz maçın üçünü kaybeden İstanbul Başakşehir (4G 1B), daha önceki 17 karşılaşmada aldığı mağlubiyet sayısını yakaladı (10G 4B).

-Süper Lig’de altı maçlık yenilmezlik serisine sahip olan ve bu karşılaşmaların beşinde kalesini gole kapatan Antalyaspor (3G 3B), bu dönemde gol attığı tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı.

-İstanbul takımlarıyla oynadığı son üç maçı kaybetmeyen (1G 2B) ve son randevudan 3 puanla ayrılan Antalyaspor (3-0 vs Fatih Karagümrük), en son Mayıs 2017’de üst üste iki karşılaşmayı kazandı.

-İstanbul Başakşehir formasıyla çıktığı dört Süper Lig maçında da en az bir golde pay sahibi olan Trezeguet (4 gol & 1 asist), en üst lig kariyerinde üst üste beş karşılaşmada tabelayı değiştiremedi.

-İstanbul Başakşehir forması giyen Berkay Özcan'ın Süper Lig kariyerinde attığı üç golün ikisi sezonun ilk yarısında Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada geldi (Ekim 2021).

-Süper Lig'e devre arasında gelen Fernando, Antalyaspor'un attığı son altı golün dördüne doğrudan katkı sağladı (3 gol & 1 asist).