Başakşehir – Gençlerbirliği Canlı İzle

Başakşehir ile Gençlerbirliği, Türkiye Süper Lig 8.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Başakşehir – Gençlerbirliği Canlı İzle

Başakşehir ile Gençlerbirliği Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Kazım Karabekir Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 

Başakşehir – Gençlerbirliği maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Başakşehir – Gençlerbirliği maçı sakat ve cezalılar

Başakşehir: Junior Caiçara (Sakat)

Başakşehir – Gençlerbirliği maç öncesi istatistikler

Başakşehir: Türkiye Süper Ligi 8.hafta maçında Gençlerbirliği’ni konuk eden Başakşehir’in tek hedefi 3 puan. Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan Başakşehir ilk maçında deplasmanda Hatay’a 2-0 yenildi. Sonraki 2 maçta da mağlup olan Başakşehir son 4 maçta gidişatını iyileştirdi, 3 galibiyet alan Başakşehir, 1 de beraberlik aldı. Son maçında deplasmanda Konya’yı 2-1 yenen Başakşehir 10 puanla 7.sırada yer alıyor.

Gençlerbirliği: Başakşehir ile karşı karşıya gelecek Gençlerbirliği’nde hedef en az 3 puan alabilmek. 1 haftayı bay geçen Gençlerbirliği ilk maçında deplasmanda Antalya’ya 2-0 yenildi. Ligdeki kötü gidişatını sürdüren Gençler Birliği son 5 maçında 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Son maçında sahasında Gaziantep’i ağırlayan G.Birliği 1-1 berabere kaldı. Gençlerbirliği 5 puanla Süper Lig 18.sırada yer alıyor.

Başakşehir – Gençlerbirliği iddia oranları

Başakşehir: 1.32

Beraberlik: 4.25

Gençlerbirliği: 5.00

2,5 gol üstü: 1.48

2,5 gol altı: 2.10