CANLI İZLE Bayern Münih-Bayer Leverkusen

Almanya Bundesliga maçında Bayern Münih ile Bayer Leverkusen karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Bayern Münih Bayer Leverkusen maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Bayern Münih-Bayer Leverkusen

Almanya Bundesliga maçında Bayern Münih ile Bayer Leverkusen kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise henüz belli değil. Bayern Münih-Bayer Leverkusen maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bayern Münih-Bayer Leverkusen maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 3 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Bayern Münih-Bayer Leverkusen canlı izle

İşte Bayern Münih-Bayer Leverkusen maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Bayern Münih-Bayer Leverkusen sakat ve cezalılar

Bayern Münih: Lucas Hernandez (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Manuel Neuer (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Alphonso Davies ( Sakatlık - Hasta), Corentin Tolisso (Sakatlık - Adale Problemi)

Bayer Leverkusen: Andrei Lunev (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Karim Bellarabi ( Sakatlık - Uyluk Sakatlığı)

Bayern Münih-Bayer Leverkusen iddia oranları

Bayern Münih: 1.27

Beraberlik: 4.60

Bayer Leverkusen: 5.00

2,5 gol üstü: 1.19

2,5 gol altı: 3.05

CANLI İZLE Bayern Münih-Bayer Leverkusen - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Leverkusen ile oynadığı son dört Bundesliga maçını kazanan Bayern Münih, daha uzun bir seriyi en son 2005-2009 arasında yaşadı (9G).

-Leverkusen’i ağırladığı son 31 Bundesliga maçında gol atan Bayern Münih, en üst lig tarihinde daha uzun bir seriye sadece Hamburg karşısında sahip (1979’dan bu yana devam eden 39 maç).

-Leverkusen, 24. maçlar itibarıyla 2012/13’ten bu yana (45) en fazla puan topladığı üç sezondan birini geçiriyor (44; 2019/20 & 2013/14 ile eşit).

-Bundesliga’daki son beş maçında gol katkısında bulunan Moussa Diaby (7 gol & 1 asist), kariyerinin en uzun serisini yaşıyor.

-Bu sezon Bundesliga’da en fazla asist yapan iki oyuncu Thomas Müller (16) ve Florian Wirtz (10).