CANLI İZLE Beşiktaş Alanyaspor

Türkiye Süper Lig 32. haftasında Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele BeIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Beşiktaş Alanyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Beşiktaş Alanyaspor

Süper Lig 32. haftasında Beşiktaş ile Alanyaspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Alanyaspor maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele BeIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Beşiktaş Alanyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Beşiktaş Alanyaspor - Resim : 1

BEŞİKTAŞ-ALANYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka BeIN Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

BEŞİKTAŞ-ALANYASPOR CANLI İZLE

İşte Beşiktaş Alanyaspormaçı canlı izleyebileceğiniz link.

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER...

Beşiktaş: Ersin, Welinton, Vida, Montero, Rosier, Souza, Can, Rıdvan, Ghezzal, Teixeira, Batshuayi.

Alanyaspor: Marafona, Fatih, Juanfran, Borja, Furkan, Tayfur, Efecan, Efkan, Novais, Emre, Candeias.

BEŞİKTAŞ-ALANYASPOR SAKAT VE CEZALILAR

Beşiktaş: Mert Günok ( Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Cyle Larin ( Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı)

BEŞİKTAŞ-ALANYASPOR İDDİA ORANLARI

Beşiktaş: 1.69

Beraberlik: 3.45

Alanyaspor: 3.50

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 3.50

OPTA'YA GÖRE;

Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'de boy gösteren takımlar arasında puan kaybetmeden en fazla konuk ettiği rakibi Alanyaspor (5G).

Beşiktaş ile oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Alanyaspor (1M), daha önceki sekiz randevudaki tek puanını kalesini gole kapatarak almıştı (1B 7M).

Süper Lig'de evinde oynadığı son iki maçtan gollü beraberlikle ayrılan Beşiktaş (2-2 vs İstanbul Başakşehir & 1-1 vs Hatayspor), tek sezonda bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Ocak-Şubat 2013 arasındaki dönemde yaşadı (3B).

Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son beş maçı kaybetmeyen Alanyaspor (4G 1B), kulüp tarihinin dış sahadaki en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor.

Bu sezon Süper Lig'de 11 maçı eşitlikle sona eren Beşiktaş, 21. yüzyılda sadece 2011/12 sezonunda daha fazla berabererlik aldı (12).

Süper Lig'de oynadığı son 13 maçın sadece ikisini kaybeden Alanyaspor (7G 4B), bu mağlubiyetlerin ikisini de 4+ gol yediği karşılaşmalarda aldı (0-4 vs Trabzonspor & 2-5 vs Fenerbahçe).

2022 yılında Süper Lig'de en fazla şut çeken (195) ve gol beklentisi yaratan (24.47) takım Beşiktaş. Bu dönemde ligde Alanyaspor'dan daha fazla gol atan bir takım bulunmuyor (28; Kasımpaşa ile eşit).

Bu sezon Süper Lig'de iki yabancı teknik direktörün karşı karşıya geldiği sekiz maçın sadece birini ev sahbi taraf kazanırken (3B 4M); bu tek galibiyeti, şu an Alanyaspor'u çalıştıran Francesco Farioli yönetimindeki Fatih Karagümrük aldı (4-0 vs Adana Demirspor).

Ligdeki son üç maçında da asist yapan Rachid Ghezzal, Süper Lig kariyerinde daha uzun bir seriyi sadece bir kez yaşadı (Aralık 2020-Ocak 2021; 4 maç).

Famara Diedhiou (9 gol) veya Tayfur Bingöl'ün (3 gol & 6 asist) gol katkısı vermesi halinde Alanyaspor bu sezon Süper Lig'de 5+ oyuncusu çift haneli sayıya ulaşan ilk takım olabilir (Emre Akbaba 9 gol & 4 asist, Efecan Karaca 3 gol & 10 asist, Davidson 6 gol & 4 asist, Joao Novais 3 gol & 7 asist).