CANLI İZLE Beşiktaş Altay

Süper Lig 26. haftasında Beşiktaş ile Altay, Yeni Adana Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Beşiktaş Altay maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Beşiktaş Altay

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile Altay, Vodafone Park Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Peki Beşiktaş Altay maçı saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Beşiktaş ile Altay maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte, Beşiktaş Altay maçı canlı izleyebileceğiniz link...

CANLI İZLE Beşiktaş Altay - Resim : 1

Beşiktaş Altay maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

CANLI İZLE Beşiktaş Altay - Resim : 2

Beşiktaş Altay canlı izle

İşte Beşiktaş Altay maçı canlı izleyebileceğiniz link.

CANLI İZLE Beşiktaş Altay - Resim : 3

Beşiktaş Altay maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş: Michy Batshuayi (Cezalı), Mert Günok (Sakat), Miralem Pjanic (Sakat), Oğuzhan Özyakup (Sakat), Cyle Larin (Sakat), Rıdvan Yılmaz (Sakat), Valentin Rosier (Sakat), Georges-Kevin N'Koudou (Sakat)

Altay: Murat Akça (Cezalı), Khaly Thiam (Sakat), Serge Aka (Şüpheli)

CANLI İZLE Beşiktaş Altay - Resim : 4

Beşiktaş Altay maçı iddia oranları

Beşiktaş: 1.37

Beraberlik: 3.75

Altay: 4.70

2,5 gol üstü: 1.51

2,5 gol altı: 1.98

CANLI İZLE Beşiktaş Altay - Resim : 5

Beşiktaş - Altay muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Ersin, Kerem, Welinton, Vida, Umut, Josef, Ghezzal, Can, Emirhan, Alex, Güven

Altay: Lis, Björkander, Tolga, İbrahim Öztürk, Özgür, Zeki, Rodriguez, Thaciano, Kappel, Kazımcan, Deniz

CANLI İZLE Beşiktaş Altay - Resim : 6

Önemli eksikler bulunuyor

Beşiktaş'ta Altay’la oynanacak Spor Toto Süper Lig mücadelesi öncesinde önemli eksikler bulunuyor. 4 sarı kartı bulunan Michy Batshuayi cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Batshuayi, bu sezon Fenerbahçe , İttifak Holding Konyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor maçlarında gördüğü sarı kartlarla cezalı duruma düşmüştü. Beşiktaş’ta Batshuayi’ye ek olarak Altay maçı öncesi beş oyuncunun sakatlığı bulunuyor.

Eksik sayısı 8’e çıkıyor

Siyah-Beyazlı ekipte Valentin Rosier, Oğuzhan Özyakup, Rıdvan Yılmaz, Cyle Larin ve Miralem Pjanic’in yaşadıkları sakatlık nedeniyle forma giymesi beklenmiyor. Ek olarak sakatlıkları süren Kevin N’Koudou ve Mert Günok da listeye eklendiğinde Kara Kartal’ın eksik sayısı 8’e çıkıyor.(Fanatik)