Beşiktaş – Gaziantep Canlı maç izle

Beşiktaş ile Gaziantep, Türkiye Süper Lig 29.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş – Gaziantep Canlı maç izle

Beşiktaş ile Gaziantep Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Vodafone Park Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Gaziantep’i ağırlayacak olan Beşiktaş, Galatasaray ile Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini avantaja çevirerek liderliğe yükselmeyi hedefliyor.

Beşiktaş – Gaziantep maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Beşiktaş - Gaziantep maçı muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Atiba, Ghezzal, Ljajic, Larin, Aboubakar

Gaziantep FK: Günay, Tosca, Ertuğrul, Djilobodji, Güray, Rashid, Maxim, Sousa, Olkowski, Dicko, Kenan

Beşiktaş – Gaziantep maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş: Cenk Tosun (Sakat)

Gaziantep: Kevin Mirallas (Cezalı), Jean-Armel Kana-Biyik (Sakat), Muhammet Demir (Sakat), Jefferson Nogueira (Sakat)

Beşiktaş – Gaziantep iddia oranları

Beşiktaş: 1.28

Beraberlik: 4.25

Gaziantep: 5.25

2,5 gol üstü: 1.40

2,5 gol altı: 2.15

Avantaj Beşiktaş'ta

Yeni Malatyaspor deplasmanından Kanadalı yıldız Atiba'nın golüyle 1-0'lık galibiyetle dönen Beşiktaş, 26 maçta 57 puana ulaşırken, lider Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında 2-1 kaybetti ve 27 maç sonunda 57 puanda kaldı. Zirve takipçilerinden Fenerbahçe de sahasında Antalyaspor ile berabere kalarak, 27 maçta 55 puana ulaşmış oldu. Hafta içinde aldığı galibiyet ve rakiplerinin yaşadığı puan kayıplarıyla önemli bir avantaj yakalayan Beşiktaş, bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Son 4 haftada 4 galibiyet

Beşiktaş ligde oynadığı son 4 maçını galibiyetle tamamlamayı başardı. Siyah-beyazlı ekip, Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıktan sonra İttifak Holding Konyaspor'u 1-0, Gençlerbirliği ve Yukatel Denizlispor'u 3-0'lık skorlarla mağlup etti. Beşiktaş ligdeki son maçında ise Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 1-0'la geçti.

Evinde kayıp yaşamadı

Gaziantep FK ile bugüne kadar 3 lig, 5 Türkiye Kupası maçı olmak üzere 8 kez karşılaşan Kartal, bu maçların 3'ünü kaybederken 5'inde ise galibiyet aldı. İki takım arasındaki mücadelelerde beraberlik çıkmadı. Beşiktaş'ın ev sahibi olduğu 4 maçı da kazandı. İstanbul'da oynanan mücadelelerde Beşiktaş 13 gol kaydederken, kalesinde ise 2 gol gördü.