CANLI İZLE Celta Vigo Mallorca

İspanya La Liga maçında Celta Vigo ile Mallorca karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Celta Vigo Mallorca maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Celta Vigo Mallorca

İspanya La Liga maçında Celta Vigo ile Mallorca kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Celta Vigo Mallorca maçında Miguel Angel Ortiz Arias düdük çalıyor.Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor.  Celta Vigo Mallorca maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Celta Vigo-Mallorca maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Celta Vigo-Mallorca canlı izle

İşte Celta Vigo Mallorca maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Celta Vigo-Mallorca sakat ve cezalılar

Mallorca: Dominik Greif (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Ruiz de Galarreta (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık)

Celta Vigo-Mallorca iddia oranları

Celta Vigo: 1.54

Beraberlik: 3.10

Mallorca: 4.20

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.52

CANLI İZLE Celta Vigo Mallorca - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Malorca ile oynadığı son yedi La Liga maçını kazanamayan Celta Vigo (4B 3M), son galibiyetini Mart 2006’da 2-0’lık skorla aldı.

-Celta Vigo’ya konuk olduğu son üç La Liga maçından puanla dönen Mallorca (1G 2B), daha önceki sekiz ziyaretinde sadece iki kez puan alabilmişti (1G 1B 6M).

-La Liga’da evinde oynadığı son dört maçı kaybetmeyen Celta Vigo (3G 1B), 5+ karşılaşmalık bir seriyi en son Şubat 2020’de yaşadı (6 maç).

-La Liga’daki son dört deplasman maçını 2+ gol yiyerek kaybeden Mallorca, bu sezon deplasmanda üst üste beş karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmadı.

-La Liga’da oynadığı son altı maçta üç golde payı bulunan Franco Cervi (iki gol & bir asist), daha önceki 19 karşılaşmadaki gol katkısı sayısını geride bıraktı (bir gol & bir asist).