CANLI İZLE Celta Vigo Real Betis

İspanya La Liga maçında Celta Vigo ile Real Betis karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Celta Vigo Real Betis maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Celta Vigo Real Betis

İspanya La Liga maçında Celta Vigo ile Real Betis kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Celta Vigo Real Betis maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Celta Vigo Real Betis maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Celta Vigo Real Betis - Resim : 1

Celta Vigo-Real Betis maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:15'de başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Celta Vigo-Real Betis canlı izle

İşte Celta Vigo Real Betis maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Celta Vigo-Real Betis sakat ve cezalılar

Celta Vigo: Franco Cervi (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Javi Galan (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Real Betis: Alex Moreno (Sakatlık - Adale Problemi), Victor Camarasa  (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Martin Montoya (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Aitor Ruibal (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Nabil Fekir (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Andres Guardado (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

Celta Vigo-Real Betis iddia oranları

Celta Vigo: 1.98

Beraberlik: 3.00

Real Betis: 2.70

2,5 gol üstü: 1.71

2,5 gol altı: 1.71

CANLI İZLE Celta Vigo Real Betis - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Bu sezon Real Betis'e konuk olduğu La Liga maçını 2-0 kazanan Celta Vigo, 2013/14'ten bu yana ilk kez rakibine karşı lig dublesi yapmak istiyor.

-Celta'ya konuk olduğu son altı La Liga maçının sadece birini kaybeden Real Betis (3G 2B), daha önceki 10 ziyaretinin sekizinden puansız dönmüştü (2G).

-Bu sezon La Liga'da en az kafa golü atan iki takımdan biri Celta Vigo (3; Sociedad ile eşit), bu şekilde Barcelona'nın (11) ardından en fazla gol bulan ekip ise Real Betis (8).

-Real Betis'e rakip olduğu son sekiz La Liga maçında sekiz gol atan Celta forveti Iago Aspas, son dört karşılaşmanın üçünde birer penaltı golü kaydetti.

-Betis forveti Willian Jose'nin La Liga kariyerinde Celta'dan (6) daha fazla gol attığı tek rakibi Espanyol (8).