CANLI İZLE E. Frankfurt Bochum

Almanya Bundesliga maçında E. Frankfurt ile Bochum karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. E. Frankfurt Bochum maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE E. Frankfurt Bochum

Almanya Bundesliga maçında E. Frankfurt ile Bochum kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. E. Frankfurt Bochum maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE E. Frankfurt Bochum - Resim : 1

E. Frankfurt-Bochum maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 4 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

E. Frankfurt-Bochum canlı izle

İşte E. Frankfurt Bochum maçı canlı izleyebileceğiniz link.

E. Frankfurt-Bochum sakat ve cezalılar

E. Frankfurt: Diant Ramaj (Sakatlık - Menisküs Problemi), Ragnar Ache (Sakatlık - Adale Problemi)

Bochum: Simon Zoller (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Jürgen Locadia (Sakatlık - Sırtından Sakat), Luis Hartwig (Sakatlık - Covid Pozitif), Maxim Leitsch (Sakatlık - Covid Pozitif)

E. Frankfurt-Bochum iddia oranları

E. Frankfurt: 1.66

Beraberlik: 3.20

Bochum: 3.40

2,5 gol üstü: 1.63

2,5 gol altı: 1.80

CANLI İZLE E. Frankfurt Bochum - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Eintracht Frankfurt ile oynadığı son Bundesliga maçını kazanan Bochum, 2006/07’den bu yana rakibi karşısında üst üste iki galibiyet alamıyor.

-Bochum’un Bundesliga tarihinde en fazla mağlup ettiği (24) ve en çok maçta kalesini gole kapattığı (19) rakibi Eintracht Frankfurt.

-Frankfurt’un Bundesliga’da en az 30 kez ağırladığı takımlar arasında en düşük mağlubiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Bochum (yüzde 17; 5/30).

-Evinde oynadığı son dört Bundesliga maçını kaybeden Frankfurt, kulüp tarihinin en uzun mağlubiyet serisini yaşama tehlikesiyle karşı karşıya (Ocak-Şubat 2011 arasında 4 maç).

-Bundesliga kariyerinin ilk golünü geçen hafta atan Ansgar Knauff, Frankfurt formasıyla en üst ligde fileleri havalandıran 269’uncu oyuncu oldu. Frankfurt, Bundesliga tarihinde en fazla oyuncusu gol atan takım rekorunun yeni sahibi (268; Schalke & Stuttgart).