CANLI İZLE E. Frankfurt - Mönchengladbach

Almanya Bundesliga'da 26. hafta maçında E. Frankfurt ile Mönchengladbach karşılaşıyor. Zorlu karşılaşma saat 1930'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte detaylar.

CANLI İZLE E. Frankfurt - Mönchengladbach

Almanya Bundesliga'da koronavirüs arasının ardından ligde kaldığı 26. haftadan devam ediliyor.

Yeni haftada zorlu maçta Eintracht Frankfurt evinde Mönchengladbach'ı ağırlıyor.

E. Frankfurt - Mönchengladbach maçı saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşma 16 Mayıs Cumartesi (bugün) saat 19:30'da başladı ve S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Müsabaka web üzerinde ise S Sport Plus ve Nesine üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

Bundesliga'da 25 hafta sonunda E. Frankfurt'un 28, Mönchengladbach'ın ise 49 puanı bulunuyor.

CANLI İZLE E. Frankfurt - Mönchengladbach - Resim : 1

Bundesliga'nın 2017/18 sezonunda Gladbach'ı iki maçta da mağlup eden Frankfurt, daha sonra oynanan üç karşılaşmada galibiyet alamadı (1B 2M).

Bu sezon Bundesliga'da oynadığı 25 maçta 49 puan toplayan Gladbach, şampiyon tamamladığı 1974/75 sezonunda 25. haftanın sonunda aynı puana sahipti (üç puanlı sisteme göre hesaplandığında).

Frankfurt'un Bundesliga tarihine Gladbach'tan (34) daha fazla mağlup ettiği tek takım Werder Bremen (35).

Bundesliga'da yaptığı beş asistin üçünde golü Breel Embolo'ya attıran Gladbach oyuncusu Patrick Hermann, takımında bir arkadaşına en fazla gol pası veren isim konumunda.
Gladbach oyuncusu Oscar Wendt, takımı adına 100 Bundesliga galibiyeti alan ilk yabancı oyuncu olmak için sahaya çıkıyor.

Frankfurt, küme düşmekten play-off oynayarak kurtulduğu 2015/16'dan (23) bu yana Bundesliga'da 24. haftalar itibarıyla en az puan topladığı sezonu yaşıyor (28).

Bundesliga'da oynadığı son sekiz maçta da gol yiyen Gladbach, Augsburg'un (9 maç) ardından devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.

Deplasmanda oynadığı son iki Bundesliga maçını kazanan Gladbach, daha önceki beş karşılaşmada galibiyet alamamıştı (2B 3M). Gladbach, 1974/75'ten (22) bu yana ilk 12 dış saha maçı itibarıyla en fazla puan topladığı sezonu oynuyor (20).

Bundesliga'da çıktığı son üç maçı toplam 10 gol yiyerek kaybeden Frankfurt, daha uzun bir seriyi son olarak Şubat-Mart 2017'de yaşamıştı.