CANLI İZLE Elche Mallorca

İspanya La Liga maçında Elche ile Mallorca karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Elche Mallorca maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Elche Mallorca

İspanya La Liga maçında Elche ile Mallorca La Liga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Elche Mallorca maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Elche Mallorca - Resim : 1Elche-Mallorca maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 15:00'te başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Elche-Mallorca canlı izle

İşte Elche Mallorca maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Elche Mallorca maçı muhtemel 11’ler henüz belli olmadı.

Elche-Mallorca maçı sakat ve cezalılar

Elche: John Nwankwo (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Helibelton Palacios (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Guido Carrillo (Sakatlık - Adale Problemi), Lucas Boye (Sakatlık - Adale Problemi)

Mallorca: Ruiz de Galarreta (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Aleksandar Sedlar (Sakatlık - Menisküs Problemi), Dominik Greif (Sakatlık - Antrenman Eksikliği)

Elche-Mallorca iddia oranları

Elche: 2.39

Beraberlik: 2.75

Mallorca: 2.60

2,5 gol üstü: 2.22

2,5 gol altı: 1.40

CANLI İZLE Elche Mallorca - Resim : 3

OPTA FACTLERİ

-Elche'nin bu sezon La Liga'da boy gösteren ve iç saha mağlubiyeti almadığı takımlar arasında Mallorca'dan (3G 2B) daha fazla konuk ettiği tek rakibi Levante (3G 3B).

-Elche'ye konuk olduğu 17 resmi maçın hiçbirini kazanamayan Mallorca (7B 10M), son yedi ziyaretinden dört beraberlik çıkardı (3M).

-La Liga'daki son üç maçını kaybeden Elche, Aralık 2014'ten bu yana üst üste dört yenilgi almıyor.

-Elche santrforu Lucas Boye, La Liga kariyerinde iki gol sevinci yaşadığı tek maçı bu sezonun ilk yarısında Mallorca deplasmanında oynadı (70 maç, 14 gol).

-Mallorca forması giyen Angel Rodriguez'in resmi maçlarda Elche'den (6) daha fazla gol attığı tek rakibi Uesca (8).