CANLI İZLE Espanyol Mallorca

İspanya La Liga maçında Espanyol ile Mallorca karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Espanyol Mallorca maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Espanyol Mallorca

İspanya La Liga maçında Espanyol ile Mallorca kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Espanyol Mallorca maçını hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Espanyol Mallorca maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Espanyol Mallorca - Resim : 1

Espanyol-Mallorca maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Espanyol-Mallorca canlı izle

İşte Espanyol Mallorca maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Espanyol-Mallorca sakat ve cezalılar

Espanyol: Javi Puado ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), 

Mallorca: Pablo Maffeo ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Manolo Reina (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Ruiz de Galarreta ( Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Dominik Greif ( Sakatlık - Antrenman Eksikliği)

Espanyol-Mallorca iddia oranları

Espanyol: 1.82

Beraberlik: 2.95

Mallorca: 3.10

2,5 gol üstü: 1.86

2,5 gol altı: 1.58

CANLI İZLE Espanyol Mallorca - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Espanyol ile Mallorca arasında oynanan son 10 La Liga maçının hiçbiri berabere bitmezken, daha önceki sekiz karşılaşmanın dördü eşitlikle sonuçlanmıştı.

-Evinde oynadığı son beş La Liga maçının sadece birini kazanan Espanyol (2B 2M), daha önceki yedi karşılaşmanın altısını kazanmıştı (1B).

-La Liga'daki son beş maçını kaybeden Mallorca, Kasım 2012'den bu yana üst üste altı mağlubiyet almıyor.

-La Liga'da attığı son dokuz golün yedisini duran toplar sonucunda kaydeden Mallorca, bu gollerin dördünü penaltı noktasından buldu.

-Bu sezon La Liga'da görev yaptığı 26 maçta altı asist yapan Espanyol orta sahası Sergi Darder, daha önceki 169 karşılaşmada ulaştığı sayıyı yakalamak istiyor (7).