Everton – Tottenham Canlı maç izle

Everton ile Tottenham, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Everton – Tottenham Canlı maç izle

Everton ile Tottenham İngiltere Premier Lig 32.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Michael Oliver düdük çalacak.

Everton –Tottenham maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Everton –Tottenham maçı muhtemel 11’ler…

Everton: Olssen, Coleman, Michael Keane, Ben Godfrey, Lucas Digne, Andre Gomes, Allan, James Rodriguez, Sigurdsson, Richarlison, Calvert Lewin

Tottenham: Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Lucas Moura, Ndombele, Son, Kane

Everton –Tottenham iddia oranları

Everton: 2.75

Beraberlik: 3.00

Tottenham: 1.95

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.70

Everton 4 Maçtır Kayıp

Everton’da moraller bozuk. Son haftalarda üst üste kötü sonuçlar alan Everton, geçtiğimiz hafta Brighton deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Özellikle son haftalarda üstü üste puan kayıpları yaşayan Everton’ın Avrupa Ligi şansı zora girmiş durumda. Son 4 maçından galibiyet çıkartamayan Everton, bu hafta Goodison Park’ta Tottenham ile karşılaşacak. Everton’da Gbamin ve Mina’nın sakatlıkları sürüyor.

Tottenham Yara Aldı

Tottenham’da bildiğimiz gibi Premier Lig’de ilk 6 yarışı içinde yer alan takımlardan. Geçtiğimiz hafta Manchester United’a 3-1 kaybederek ağır bir yara aldılar. İç sahada Son’un golüyle öne geçmelerine rağmen sahadan puansız ayrılan Mourinho’nun öğrencileri, bir önceki hafta Newcastle United karşısında 2 puan bırakmıştı. Son 2 maçta 5 puan bıraktılar ve ilk 6 yarışında önemli puanlar kaybettiler. Bu hafta Goodison Park’ta Everton’a konuk olacak Tottenham’da Doherty ve Davies’in sakatlıkları var.