CANLI İZLE Freiburg Wolfsburg

Almanya Bundesliga maçında Freiburg ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Freiburg Wolfsburg maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Freiburg Wolfsburg

Almanya Bundesliga maçında Freiburg ile Wolfsburg kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Freiburg Wolfsburg maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Freiburg Wolfsburg maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Freiburg Wolfsburg - Resim : 1

Freiburg-Wolfsburg maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka Bein Sports beIN Connect üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Freiburg-Wolfsburg canlı izle

İşte Freiburg Wolfsburg maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Freiburg-Wolfsburg sakat ve cezalılar

Freiburg: Yannik Keitel (Sakatlık - Ayak Parmağından Sakat)

Wolfsburg: Micky van de Ven (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), William (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Paulo Otavio (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat)

Freiburg-Wolfsburg iddia oranları

Freiburg: 1.86

Beraberlik: 3.05

Wolfsburg: 2.95

2,5 gol üstü: 1.80

2,5 gol altı: 1.63

CANLI İZLE Freiburg Wolfsburg - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Sezonun ilk yarısındaki maçta Wolfsburg’u 2-0 mağlup eden Freiburg, 2004/05’ten bu yana rakibi karşısında ilk kez lig dublesi yapmak istiyor.

-Wolfsburg’u konuk ettiği son üç Bundesliga maçını kaybetmeyen Freiburg (1G 2B), daha önceki beş karşılaşmadan puansız ayrılmıştı.

-Bundesliga’daki son beş maçının üçünü kazanan Wolfsburg (1B 1M), daha önceki 16 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bıraktı (2).

-Bu sezon Bundesliga’da Freiburg ve Wolfsburg’dan daha fazla maçta kalesini gole kapatan takım bulunmuyor (8; Mainz ve Bayern ile eşit).

-Bundesliga kariyerinde 250’nci kez bir maça ilk 11’de çıkmaya hazırlanan Christian Günter, ligdeki ilk karşılaşmasına çıktığı Mart 2013’ten bu yana Robert Lewandowski’nin (267) ardından en yüksek sayıya sahip oyuncu konumunda (kaleciler hariç).