Galatasaray – Başakşehir Canlı maç izle

Galatasaray ile Başakşehir, Türkiye Süper Lig 23.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray – Başakşehir Canlı maç izle

Galatasaray ile Başakşehir Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.

Galatasaray – Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Galatasaray - Başakşehir Maçı Muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Arda, Emre Kılınç, Onyekuru, Babel

Başakşehir: Mert, Ömer, Duarte, Epureanu, Hasan Ali, Mahmut, Mehmet, Ömer Ali, Fernandes, Aleksic, Ba

Galatasaray – Başakşehir maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray: Omar Elabdellaoui  (Sakat), Sofiane Feghouli (Sakat), Radamel Falcao (Sakat), Şener Özbayraklı (Sakat), Emre Taşdemir (Sakat), Oğulcan Çağlayan (Sakat)

Başakşehir: Rafael Da Silva (Şüpheli), Giuliano (Şüpheli), Mehmet Topal (Şüpheli), Nacer Chadli (Sakat), Danijel Aleksic (Şüpheli), Edin Visca (Şüpheli), Junior Caiçara (Sakat), Boli Bolingoli-Mbombo (Sakat), Berkay Özcan (Şüpheli)

Galatasaray – Başakşehir iddia oranları

Galatasaray: 1.52

Beraberlik: 3.50

Başakşehir: 3.75

2,5 gol üstü: 1.45

2,5 gol altı: 2.00

Son 5 maçta 4 galibiyet

Ligde iyi bir form grafiği yakalayan Galatasaray, oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet, 1 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılılar ardı ardına son 3 müsabakayı ise kazandı. Galatasaray bu süreçte Beşiktaş'a mağlup olurken, Gençlerbirliği, Denizlispor, Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK'a karşı 3 puan aldı.

Ligin en az gol yiyen takımı

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 21 karşılaşmada kalesinde 18 gol gördü. Sarı-kırmızılılar bu alanda ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Cimbom ayrıca ligde 9 maçta da kalesini gole kapadı.
Galatasaray'da tedavi ve saha adaptasyon çalışmaları devam eden 6 futbolcu maçın kadrosunda yer almayacak. Radamael Falcao, Sofiane Feghouli, Emre Taşdemir, Oğulcan Çağlayan ve Şener Özbayraklı ile yılbaşı gecesi yaşadığı talihsiz kaza nedeniyle tedavisi süren Omar Elabdellaoui mücadelede oynayamayacak.

5 futbolcu kadroda yok

Galatasaray'da tedavi ve adaptasyon süreçleri devam eden 5 futbolcu maçın kadrosunda bulunamayacak.

Sarı-kırmızılı futbolcular Sofiane Feghouli, Oğulcan Çağlayan, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir ve Radamel Falcao, maçta görev alamayacak.

İki oyuncu kart sınırında

Galatasaray'da Younes Belhanda ve Christian Luyindama, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular, kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 24. haftadaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.