Galatasaray – Erzurumspor Canlı maç izle

Galatasaray ile Erzurumspor, Türkiye Süper Lig 27.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, fire vermeden yoluna devam etmek için çabalayacak.

Galatasaray – Erzurumspor Canlı maç izle

Galatasaray ile Erzurumspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Türk Telekon Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Galatasaray, 27. hafta maçında ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Erzurumspor'u konuk edecek. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, fire vermeden yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Dadaşlar ise Türk Telekom'da güçlü rakibine çelme takmanın peşinde olacak. 

7 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve 54 puanla zirvede bulunan Fatih Terim'in ekibi, fire vermeden yoluna devam etmek istiyor. Son 7 maçta sadece 1 kez kaybeden Erzurumspor ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak. 25 puanı bulunan Dadaşlar, 17. sırada yer alıyor.

Galatasaray – Erzurumspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Galatasaray - Erzurumspor muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer, Etebo, Gedson, Arda, Emre Kılınç, Onyekuru, Mohamed

Erzurumspor: Göktuğ, Schwechlen, Da Costa, Teikeu, Murat Uçar, Omolo, Novikovas, Rashani, Cenk, Aatif, Gomes

Galatasaray – Erzurumspor maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray: Emre Taşdemir (Sakat), Oğulcan Çağlayan (Cezalı), Marcelo Saracchi (Sakat)

Erzurumspor: Gabriel Obertan (Sakat), Mostapha Oltan Karakullukçu (Sakat), Jakub Szumski (Cezalı), Petrus Boumal (Cezalı)

Galatasaray – Erzurumspor iddia oranları

Galatasaray: 1.32

Beraberlik: 4.00

Erzurumspor: 4.75

2,5 gol üstü: 1.40

2,5 gol altı: 2.15

Fernando Muslera tarihe geçecek

Galatasaray tarihinin en fazla maça çıkan yabancı oyuncusu Fernando Muslera, şimdi de Türkiye çapında bir rekor kırmaya hazırlanıyor. Uruguaylı file bekçisi, bugünkü Erzurumspor karşılaşmasıyla birlikte, Türkiye'deki lig tarihinde 300 maç barajını aşan ilk yabancı kaleci olacak. 34 yaşındaki kaleci, tüm kaleciler arasında da 9. sırada ve yavaş yavaş yükselmeye devam ediyor. Ülkemize 2011 yılında 25 yaşındayken gelen Nando, buradaki 10. yılını bu yaz dolduracak.

Kilit adam Henry Onyekuru

Süper Lig'e döner dönmez maçların dengesini değiştiren Onyekuru'ya, artık rakipler de özel önlem alıyor. Özellikle Nijeryalı yıldızın savunma arkasına yaptığı koşuları etkisiz hale getirmek üzere defans kurgusunu değiştiren takımlar, Galatasaray'ın hücum çeşitliliğini azaltabiliyor. Aslan'ın hocası Fatih Terim de bu durumun farkında. Tecrübeli teknik adam bu nedenle Onyekuru'ya yeni görevler vermeye çalışıyor.

Genç yeterek, Erzurum karşısında Mohamed'e daha yakın, hatta onun da önünde iki stoperin arasına doğru koşular yaparak savunma dengesini bozmaya çalışacak. Mohamed de sık sık geriye gelerek stoperleri öne çekmeyi deneyecek. Emre Kılınç’ın da savunma arkası koşularda Onyekuru'yu destekleyerek hücum gücünü yükselteceği öğrenildi.

Galatasaray'dan 7 maçlık seri

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 7 müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Ligde son yenilgisini 19. haftadaki Beşiktaş derbisinde yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 7 maçta da üçer puan elde etti. Galatasaray, bu süreçte Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor’u yendi. Galatasaray, söz konusu maçlarda 16 gol atarken, kalesinde sadece 3 gol gördü.

En az gol yiyen takım

Galatasaray, Süper Lig’in en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Ligin geride kalan bölümünde 50 kez ağları havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 19 gol gördü. Galatasaray, bu alanda ligin en iyi ekibi olarak dikkati çekiyor.

Erzurumspor ile 4. randevu

Galatasaray, Süper Lig’de Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 4. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takım, Erzurumspor ile daha önce oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet ve bir beraberlikle ayrıldı. İki takım ligde ilk olarak 2018-2019 sezonunda karşılaşırken, Galatasaray, İstanbul’da 1-0 yendiği rakibiyle deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Galatasaray, bu sezonun ilk yarısında Erzurum’da oynanan maçı da 2-1 kazandı.