CANLI İZLE Galatasaray - Fenerbahçe

Süper Lig 13'üncü haftasında Galatasaray - Fenerbahçe derbi mücadelesinde karşı karşıya geliyor ve kozlarını paylaşıyor. Peki derbi maçı saat kaçta hangi kanalda? Bein Sports 1 kanalından şifresiz naklen mi yayınlanıyor? Galatasaray - Fenerbahçe canlı izleme linki haberimizde...

CANLI İZLE Galatasaray - Fenerbahçe

Süper Lig 13'üncü haftasında muhteşem bir maç sahne alıyor. Dev derbi olarak da bilinen mücadelede Galatasaray evinde Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Ezeli rekabet ve ebedi dostluğun konuşulduğu maç öncesi her iki takımda mutlak 3 puan için sahaya çıkıyor. 

Galatasaray evinde oynamanın verdiği avantajla ezeli rakip Fenerbahçe karşısında sahadan galip ayrılıp 3 puanı hanesine yazdırarak birincilik yarışına devam etmek istiyor. 

Fenerbahçe'de ise tek hedef Galatasaray karşısında kazanarak moral depolayarak yoluna devam etmek...

Son 5 mücadele

Galatasaray'ın son 5 maçına bakıldığında 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 3 galibiyet bulunuyor.
Galatasaray ligde 7. sırada ve 21 puanı bulunuyor. 

Fenerbahçe'nin son 5 maçına bakıldığında ise kötü bir tablo ile karşılaşılıyor. Sadece 1 galibiyeti bulunan Fenerbahçe'nin 3 mağlubiyeti, 1 de beraberliği bulunuyor. Fenerbahçe derbi maçı alması durumunda da kötü gidişata dur diyecek. 

Milyonların ekrana kilitlendiği derbi maçı Galatasaray Fenerbahçe saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor? Derbiyi şifresiz izlemek mümkün mü? Tüm sorular yanıtlarını buldu.

Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksinde oynanan mücadele saat 19.00'da başlıyor. Mücadelenin hakemi ise; Halil Umut Meler. Bir o kadar öneme sahip VAR Hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu olarak belirlendi. 

İlk 11'ler belli oldu

GALATASARAY: Muslera, van Aanholt, Marcao, Nelsson, Yedlin, Cicaldau, Berkan, Feghouli, Kerem, Morutan, Halil.

FENERBAHÇE: Berke, Tisserand, Min Jae, Novak, Sosa, Mert Hakan, Zajc, Ferdi, İrfan, Özil, Berisha

Galatasaray Fenerbahçe mücadelesi bein sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanıyor. Derbi maç şifresiz izleyebilmek için ise bein sports 1 hd üyeliği gerekiyor. 

Galatasaray Fenerbahçe derbisini izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Galatasaray - Fenerbahçe derbi maç canlı izle