CANLI İZLE Galatasaray-Fenerbahçe

Türkiye Süper Lig 13. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Galatasaray Fenerbahçe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz...

CANLI İZLE Galatasaray-Fenerbahçe

Süper Lig 13. haftasında Galatasaray-Fenerbahçe Türkiye Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Futbolseverler Galatasaray-Fenerbahçe maçını canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor.

CANLI İZLE Galatasaray-Fenerbahçe - Resim : 1

Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı canlı izle

Galatasaray - Fenerbahçe maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray: Sacha Boey (Sakat), Arda Turan (Sakat)

Fenerbahçe: Altay Bayındır (Sakat), Luiz Gustavo (Sakat), Enner Valencia (Sakat)

Galatasaray - Fenerbahçe iddia oranları

Galatasaray: 1.76

Beraberlik: 3.10

Fenerbahçe: 3.20

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.79

CANLI İZLE Galatasaray-Fenerbahçe - Resim : 2

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Halil, Kerem, Mohamed

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim Min-Jae, Szalai, Osayi, Mert Hakan, Sosa, Ferdi, Mesut Özil, İrfan Can, Berisha

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİNİN HAKEMİ KİM?

Galatasaray'ın ligde Fenerbahçe'yi konuk edeceği derbi mücadelesini hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşmanın VAR'ı ise maç günü açıklanacak.

CANLI İZLE Galatasaray-Fenerbahçe - Resim : 3

TERİM'İN 33. FENERBAHÇE DERBİSİ

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Fenerbahçe ile daha önce 33 maçta karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım bu derbilerin 12'sini kazanırken, 12'sinde berabere kaldı, 9'unda ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, tecrübeli teknik adam idaresinde Beşiktaş ile oynadığı 35 derbide ise 13 galibiyet, 13 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.

CANLI İZLE Galatasaray-Fenerbahçe - Resim : 4

PEREIRA'NIN 6. DERBİ MAÇI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray maçıyla kariyerindeki 6. derbiye çıkacak. Portekizli teknik adam, 2015-2016 sezonunda çalıştırdığı Fenerbahçe'nin başında dördü Süper Lig, biri de Türkiye Kupası olmak üzere 5 derbide görev yaptı. Sarı-lacivertli takım, Pereira yönetimindeki bu derbilerde bir galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

İki takımın 44'ü Süper Lig, 7'si Türkiye Kupası, 3'ü TFF Süper Kupa ve biri de Dostluk Kupası olmak üzere son 55 randevusunda hakemler toplam 42 kırmızı, 324 sarı kart gösterdi. Rekabetteki son 55 maçta iki takımın futbolcuları 21'er kez kırmızı kartla cezalandırıldı. İki takım arasında oynanan son müsabakada 4 sarı kart çıktı. Süper Lig'de geçen sezonun ikinci yarısında Kadıköy'de oynanan maçta Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş ve Caner Erkin, Galatasaray'dan da Marcelo Saracchi ve Martin Linnes sarı kart gördü.