CANLI İZLE Galatasaray İstanbul Başakşehir

Süper Lig 17. haftasında Galatasaray ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Galatasaray İstanbul Başakşehir maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Galatasaray İstanbul Başakşehir

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray ile İstanbul Başakşehir, NEF Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Peki Galatasaray İstanbul Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Maçta hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Galatasaray ile İstanbul Başakşehir maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte, Galatasaray İstanbul Başakşehir maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Galatasaray İstanbul Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

CANLI İZLE Galatasaray İstanbul Başakşehir - Resim : 2

Galatasaray İstanbul Başakşehir canlı izle

İşte Galatasaray İstanbul Başakşehir maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Galatasaray İstanbul Başakşehir maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray: Sacha Boey (Sakat), Fernando Muslera (Sakat), Christian Luyindama (Sakat)

CANLI İZLE Galatasaray İstanbul Başakşehir - Resim : 3

Galatasaray İstanbul Başakşehir maçı iddia oranları

Galatasaray: 1.82

Beraberlik: 3.10

İstanbul Başakşehir: 2.95

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.71

GALATASARAY - BAŞAKŞEHİR MAÇI 11'LERİ

Galatasaray: İsmail Çipe, Yedlin, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Kerem, Diagne.

Başakşehir: Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali Kaldırım, Mahmut, Tolga Ciğerci, Visca, Berkay, Chadli, Okaka.

CANLI İZLE Galatasaray İstanbul Başakşehir - Resim : 5

SON 5 MAÇTA 4 GALİBİYET

Ligde iyi bir form grafiği yakalayan Galatasaray, oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet, 1 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılılar ardı ardına son 3 müsabakayı ise kazandı. Galatasaray bu süreçte Beşiktaş'a mağlup olurken, Gençlerbirliği, Denizlispor, Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK'a karşı 3 puan aldı.

İÇ SAHA KARNESİ

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon iç sahada 10 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar bu mücadelelerde 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Cimbom 24 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 6 gol gördü.

EVİNDE 7 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, ligde evinde son olarak Alanyaspor'a mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar bu maçın ardından oynadığı 7 müsabakada 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Aslan son 2 içi saha mücadelesinde de rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde 1 gol gördü.

CANLI İZLE Galatasaray İstanbul Başakşehir - Resim : 6

BELHANDA VE LUYINDAMA SINIRDA

Galatasaray'da Başakşehir maçı öncesinde iki futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Younes Belhanada ile Christian Luyindama mücadelede sarı kart görmeleri halinde 24. haftada Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 21 karşılaşmada kalesinde 18 gol gördü. Sarı-kırmızılılar bu alanda ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Cimbom ayrıca ligde 9 maçta da kalesini gole kapadı.
Galatasaray'da tedavi ve saha adaptasyon çalışmaları devam eden 6 futbolcu maçın kadrosunda yer almayacak. Radamael Falcao, Sofiane Feghouli, Emre Taşdemir, Oğulcan Çağlayan ve Şener Özbayraklı ile yılbaşı gecesi yaşadığı talihsiz kaza nedeniyle tedavisi süren Omar Elabdellaoui mücadelede oynayamayacak.(Fotomaç)