İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere batıdan elini eteğini çekmeye başladı. Pılısını pırtısını topladı gidiyor. Sonunda çok şükür

Hava Forum tarafından yapılan paylaşıma göre, Afrika çöl tozları etkisinde olan Türkiye rahat bir nefes alacak. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere batıdan elini eteğini çekmeye başladı. Pılısını pırtısını topladı gidiyor.

Sosyal medya hesapları üzerinden meteorolojik paylaşımlarda bulunan Hava Forum, bu kez takipçilerine müjdeyi verdi. Herkes bu haberi duymak için günlerdir bekliyordu. Sonunda beklenen oldu. Çok şükür artık gidiyor. 

PILISINI PIRTISINI TOPLADI GİDİYOR

Libya'dan gelerek Türkiye'yi ve Yunanistan'ı günlerdir yoğun bir şekilde etkileyen Afrika çöl rüzgarları ülkemizi terk etme kararı aldı. Türkiye, bugünden itibaren rahat bir nefes almaya başlayabilir. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere batıdan elini eteğini çekmeye başladı. Pılısını pırtısını topladı gidiyor.

İŞTE O PAYLAŞIM;

 

İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere batıdan elini eteğini çekmeye başladı. Pılısını pırtısını topladı gidiyor. Sonunda çok şükür - Resim : 1