CANLI İZLE Giresunspor Gaziantep FK

Türkiye Süper Lig 29. haftasında Giresunspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports HD 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Giresunspor Gaziantep FK maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Giresunspor Gaziantep FK

Süper Lig'in 29. haftasında Giresunspor ile Gaziantep FK kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Giresunspor Gaziantep FK maçında Kadir Sağlam düdük çalıyor. Mücadele Çotanak Stadyumu'nda oynanacak ve Bein Sports HD 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Giresunspor Gaziantep FK maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Giresunspor Gaziantep FK - Resim : 1

Giresunspor-Gaziantep FK maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00'de başlayan müsabaka Bein Sports HD 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Giresunspor-Gaziantep FK canlı izle

İşte Giresunspor Gaziantep FK maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Giresunspor-Gaziantep FK sakat ve cezalılar

Giresunspor: Arda Kılıç (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Erol Can Akdağ (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat)

Gaziantep FK: Luka Stankovski (Sakatlık - Ayak Burkulması)

Giresunspor - Gaziantep FK muhtemel 11'ler...

Giresunspor: Okan, Hayrullah, Peres, Diarra, Aziz, Flavio, Traore, Sergio, Suleymanov, Ciquinho, Umut

Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Caulker, Papy, Tosca, Sagal, Doğan, Furkan, Recep, Maxim, Muhammet

Giresunspor-Gaziantep FK iddia oranları

Giresunspor: 2.00

Beraberlik: 2.95

Gaziantep FK: 2.75

2,5 gol üstü: 1.78

2,5 gol altı: 1.64

CANLI İZLE Giresunspor Gaziantep FK - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Gaziantep FK ile oynadığı son altı lig maçının sadece birini kazanabilen Giresunspor (3B 2M), tek galibiyetini 2017/18 1. Lig sezonunda sahasında aldı (4-1).

-Giresunspor'a konuk olduğu son yedi lig maçının sadece birini kazanabilen Gaziantep FK (3B 3M), tek galibiyetini son ziyaretinde 5-1'lik skorla aldı (2018/19 1. Lig). Gaziantep ekibi, daha önceki altı ziyaretinde toplam dört gol sevinci yaşayabilmişti.

-Süper Lig'deki son iki maçını kazanan Giresunspor, daha önceki 11 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bırakmak istiyor (2G 1B 8M). Yeşil-beyazlılar, bu sezon en fazla üst üste üç karşılaşmada puan kaybetmediği bir seri yaşadı (Kasım-Aralık 2021).

-Ligde oynadığı son sekiz maçın sadece birini kazanabilen Gaziantep FK (3B 4M), tek galibiyetini Sivasspor'u 5-1 mağlup ederek aldı ancak puan kaybettiği yedi karşılaşmada toplam dört gol atabildi.

-Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara konuk olduğu yedi Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Gaziantep FK (1B 4M), iki galibiyetini de 1-0'lık skorla alırken puan kaybettiği beş karşılaşmada gole kapama yapamadı.

-Giresunspor formasıyla çıktığı dört Süper Lig maçında üç gole doğrudan katkı sağlayan Chiquinho (2 gol & 1 asist), daha önceki 38 lig karşılaşmasında aynı sayıda golde pay sahibi olabilmişti (3 gol).

-Süper Lig'de oynadıkları son iki maçta birer golde pay sahibi olan Hamidou Traore (1 gol & 1 asist) ve Serginho (2 asist), bu sezon üst üste üç karşılaşmada tabelayı değiştiren ilk Giresunspor oyuncusu olmak istiyor.

-Süper Lig'de görev yaptığı son iki maçta ikişer gol atan Alexandru Maxim, Opta'nın detaylı analize başladığı 2007/08'den bu yana üst üste üç karşılaşmada 2+ gol sevinci yaşayan üçüncü oyuncu olmak istiyor (2009'da Ariza Makukula & 2014'te Theofanis Gekas).

-Gaziantep FK'nın Süper Lig'deki son dört golünü atan Alexandru Maxim, ilk maçına çıktığı Şubat 2020'den bu yana en fazla gol sevinci yaşayan isim (31). Türkiye'de rakip olduğu 23 takımın 15'inin filelerini havalandıran Maxim, Giresunspor ile karşılaştığı tek maçta gol atamadı (Ekim 2021).

-Gaziantep FK'nın başında görev yaptığı son beş Süper Lig maçını kazanamayan Erol Bulut (2B 3M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son Yeni Malatyaspor'u çalıştırdığı dönemde Ocak-Mart 2019 arasında yaşadı (7 maç).