CANLI İZLE Giresunspor-Göztepe

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Giresunspor ile Göztepe karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Giresunspor Göztepe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Giresunspor-Göztepe

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Giresunspor ile Göztepe kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.  Giresunspor Göztepe maçı Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak. Maçta Cüneyt Çakır düdük çalıyor. Giresunspor Göztepe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Giresunspor-Göztepe - Resim : 1

GİRESUNSPOR-GÖZTEPE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 13:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

GİRESUNSPOR-GÖZTEPE CANLI İZLE

İşte Giresunspor Göztepe maçı canlı izleyebileceğiniz link.

GİRESUNSPOR GÖZTEPE MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Giresunspor Göztepe maçı ilk ve muhtemel 11'ler henüz belli değil.

GİRESUNSPOR-GÖZTEPE SAKAT VE CEZALILAR

Giresunspor: Emre Taşdemir (Emre Taşdemir), Magomed Suleymanov (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Erol Can Akdağ (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Arda Kılıç (Arda Kılıç)

Göztepe: Adis Jahovic (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Marko Mihojevic (Sakatlık), Dzenan Burekovic (Sakatlık), Francois Moubandje (Şüpheli)

GİRESUNSPOR-GÖZTEPE İDDİA ORANLARI

Giresunspor: 2.07

Beraberlik: 2.80

 Göztepe: 2.70

2,5 gol üstü: 1.90

2,5 gol altı: 1.56

CANLI İZLE Giresunspor-Göztepe - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Sezonun ilk yarısında deplasmanda Göztepe’yi 1-0 mağlup eden Giresunspor, Süper Lig’de rakibi karşısında ilk kez duble yapmak istiyor.

-Göztepe, Giresunspor’a konuk olduğu son beş resmi maçtaki tek galibiyetini Şubat 1977’de 2-1’lik skorla Süper Lig’de aldı (2B 2M). İzmir temsilcisinin rakibini ziyaret ettiği son iki karşılaşma toplam dört kırmızı karta sahne oldu (2x Giresunspor, 2x Göztepe).

-Süper Lig’de evinde oynadığı son dört maçı kaybeden Giresunspor, kulüp tarihinin en uzun mağlubiyet serisini yaşıyor.

-Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son 17 maçta gol atan (toplam 28 gol) ve son 19 (toplam 35 gol) karşılaşmada kalesini gole kapatamayan Göztepe, bu iki alanda da tarihinin en uzun serilerini yaşıyor.

-Bu sezon Süper Lig’de en fazla maçta açılış golünü yiyen takım olan Göztepe (18 maç), bu karşılaşmalarda sadece üç galibiyet alabildi (5B 10M). Bu dönemde dokuz kez ilk golü atan Giresunspor, açılış golünü kaydettiği mücadelelerde sadece bir mağlubiyet yaşadı (6G 2B).

-Bu sezon Süper Lig maçlarında Göztepe ve Giresunspor'dan (830’ar dakika) daha uzun süre skor dezavantajı yaşayan tek takım Çaykur Rizespor (831 dakika). Bu dönemdeki karşılaşmalarda Giresunspor’dan (330 dakika) daha kısa süre skor avantajına sahip olan sadece iki takım bulunuyor: Altay (316 dakika) & Çaykur Rizespor (318 dakika).

-Bu sezon Süper Lig'de Göztepe’den daha fazla önde top kapan (rakip kaleden itibaren ilk 40 metre içinde) iki takım bulunuyor (253): Altay (255) & Fenerbahçe (263). Ancak bu dönemde önde kaptığı toplar sonucunda Göztepe’den (2) daha az gol atan tek takım Giresunspor (1).

-2021/22 Süper Lig sezonunda Giresunspor'dan (7) daha fazla penaltı kullanan tek takım Göztepe (8). İzmir ekibi aynı zamanda geride kalan 26 haftalık süreçte aleyhine en fazla penaltı verilen iki ekipten biri konumunda (8; Hatayspor ile birlikte).

-Bu sezon Süper Lig’de en fazla penaltı golü atan oyuncu olan Fousseni Diabate (5), sezonun ilk yarısındaki Göztepe maçında penaltı noktasından ağları havalandırmıştı.

-Bu sezon Süper Lig’de Göztepe’nin en golcü ismi olan Cherif Ndiaye (9 gol), ilk 11 çıktığı son altı maçta toplam altı gol attı.