CANLI İZLE Göztepe-Kasımpaşa

Türkiye Süper Lig'in 28. haftasında Göztepe ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele BeIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Göztepe Kasımpaşa maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Göztepe-Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Göztepe ile Kasımpaşa Türkiye Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Göztepe Kasımpaşa maçında Atilla Karaoglan düdük çalıyor. Mücadele BeIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Göztepe Kasımpaşa maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. 

CANLI İZLE Göztepe-Kasımpaşa - Resim : 1CANLI İZLE Göztepe-Kasımpaşa - Resim : 2

GÖZTEPE-KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka BeIN Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

GÖZTEPE-KASIMPAŞA CANLI İZLE

İşte Göztepe Kasımpaşa maçı canlı izleyebileceğiniz link.

GÖZTEPE - KASIMPAŞA MUHTEMEL 11'LER...

Göztepe: İrfan, Atakan, Atınç, Angel, Nwobodo, Soner, Kerim, Berkan, Halil, Tannane, Ndiaye

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Spajic, Tarkan, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Eysseric, Ouannes, Fall, Umut

GÖZTEPE-KASIMPAŞA SAKAT VE CEZALILAR

Kasımpaşa: Awer Mabil (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Jeffrey Bruma (Sakatlık)

GÖZTEPE-KASIMPAŞA İDDİA ORANLARI

Göztepe: 2.04

Beraberlik: 2.95

Kasımpaşa: 2.65

2,5 gol üstü: 1.64

2,5 gol altı: 1.79

CANLI İZLE Göztepe-Kasımpaşa - Resim : 4CANLI İZLE Göztepe-Kasımpaşa - Resim : 5

DİĞER BİLGİLER

-Kasımpaşa ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Göztepe, bu rekabet tarihinde daha önce oynanan 15 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bıraktı (1G 7B 7M).

-Süper Lig tarihinde Göztepe'ye konuk olduğu sekiz maçın sadece ikisini kaybeden Kasımpaşa (4G 2B), bu yenilgileri ilk (Ekim 1959) ve son (Şubat 2021) ziyaretlerinde aldı.

-Dört maçlık galibiyet serisinin ardından çıktığı son dört karşılaşmadan puansız ayrılan Göztepe, Süper Lig tarihinde beş mağlubiyetlik bir seriyi en son Mart-Nisan 2000 arasında yaşadı.

-Süper Lig'de dört maçtır galibiyete hasret olan Kasımpaşa (2B 2M), öncesindeki beş karşılaşmada rakiplerine puan vermemişti. Son maçında Fenerbahçe'ye yenilen lacivert-beyazlılar, 2022 takvim senesinde şu ana kadar üst üste iki mağlubiyet almadı.

-İstanbul takımlarıyla oynadığı son dört maçın üçünü kaybeden Göztepe (1G), daha önceki 10 karşılaşmada aynı sayıda mağlubiyet almıştı (5G 2B). İzmir ekibi ayrıca evinde çıktığı son iki karşılaşmada İstanbul temsilcilerinden puan almayı başaramadı (2-3 vs Galatasaray & 0-1 vs Fatih Karagümrük).

-Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından en fazla gol yiyen takım Kasımpaşa (12). Göztepe ise geride kalan 27 haftalık süreçte Hatayspor'un (96) ardından rakip kaleye bu şekilde en az şut gönderen ekip konumunda (103).

-2021/22 Süper Lig sezonunda Göztepe formasıyla iç sahada en fazla gol kaydeden oyuncu olan Cherif Ndiaye (6), bu golleri sadece üç takıma attı (Antalyaspor x3, Galatasaray x2 & İstanbul Başakşehir).

- Süper Lig'de oynadığı her 28 dakikada 1 şut çeken Göztepe santrforu Franco Di Santo (251 dakikada 9 şut), İzmir ekibi adına ilk golünü son karşılaşmada Giresunspor filelerine gönderdi.
Kasımpaşa forveti Umut Bozok bu sezon Süper Lig'de attığı 12 golü 12 maça yaydı (birer gol).

-Gol attığı hiçbir karşılaşmada rakip fileleri 2+ kez havalandıramadan Umut'tan daha fazla skor bulan son oyuncu Mustapha Yatabare (2019/20'de 13 gol).

-Kasımpaşa forması giyen Mortadha Ben Ouanes, Süper Lig'de çıktığı son sekiz maçta yedi gole doğrudan katkı sağladı (2 gol & 5 asist).