CANLI İZLE Granada-Cadiz

İspanya La Liga maçında Granada ile Cadiz karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Granada Cadiz maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Granada-Cadiz

İspanya La Liga maçında Granada ile Cadiz kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Jose Maria Sanchez Martinez düdük çalıyor. Granada Cadiz maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Granada-Cadiz - Resim : 1

Granada- Cadiz maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00'te başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Granada- Cadiz canlı izle

İşte Granada Cadiz maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Granada- Cadiz sakat ve cezalılar

Granada: Maxime Gonalons ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Sergio Escudero (Sakatlık - Adale Problemi), Santiago Arias (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Neyder Lozano (Sakatlık - Bacağı Kırık)

Cadiz: Varazdat Haroyan (Sakatlık), Jens Jonsson (Sakatlık), Alfonso Espino (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Granada- Cadiz iddia oranları

Granada: 1.83

Beraberlik: 2.80

Cadiz: 3.25

2,5 gol üstü: 1.93

2,5 gol altı: 1.53

CANLI İZLE Granada-Cadiz - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Granada'dan La Liga'da mağlup edemediği takımlar arasında Cadiz'den (2B 1M) daha fazla karşılaştığı sadece iki rakibi bulunuyor: Almeria (1B 3M) ve Salamanca (3B 1M).

-Granada'ya konuk olduğu son beş resmi maçın sadece birini kazanabilen Cadiz (2B 2M), tek galibiyetini son ziyaretinde La Liga'da aldı (Mayıs 2021).

-La Liga'da devam eden en uzun mağlubiyet serisinin sahibi olan Granada (5M), Mayıs 2017'den bu yana üst üste 6+ yenilgi almıyor (8M).

-Geçen sezondan bu yana La Liga'da en fazla penaltıya sebebiyet veren iki takım bu maçta karşı karşıya geliyor. Cadiz, kalesine gelen 19 penaltı sonucunda 17 gol yerken; Granada, rakiplerinin kullandığı 18 penaltının sadece 11'ini filelerinde gördü.

-La Liga'da oynadığı son beş maçta üç gol atan Cadiz santrforu Alvao Negredo, bu sezon daha önceki 17 karşılaşmada ulaştığı sayıyı geride bıraktı (2).