CANLI İZLE Hatayspor Fatih Karagümrük

Türkiye Süper Lig 29. haftasında Hatayspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Hatayspor Fatih Karagümrük maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Hatayspor Fatih Karagümrük

Türkiye Süper Lig 29. haftasında Hatayspor ile Fatih Karagümrük mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Hatayspor Fatih Karagümrük maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Hatayspor Fatih Karagümrük maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Hatayspor Fatih Karagümrük - Resim : 1

HATAYSPOR-FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 13:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

HATAYSPOR-FATİH KARAGÜMRÜK CANLI İZLE

İşte Hatayspor Fatih Karagümrük maçı canlı izleyebileceğiniz link.

HATAYSPOR FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Hatayspor: M. Mohamedi, I. Sackey, S. Adekugbe, Burak Öksüz, Sadık Baş, Onur Ergün, Rúben Ribeiro, M. Boudjemaa, S. Lobjanidze, A. El Kaabi, M. Diouf

Fatih Karagümrük: E. Viviano, D. Biraschi, J. Balkovec, Salih Dursun, Caner Erkin, L. Biglia, Emre Mor, Jimmy Durmaz, L. Mercan, K. Bistrović, A. Musa

 HATAYSPOR-FATİH KARAGÜMRÜK SAKAT VE CEZALILAR

Fatih Karagümrük: Emre Mor (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

HATAYSPOR-FATİH KARAGÜMRÜK İDDİA ORANLARI

Hatayspor: 1.74

Beraberlik: 3.10

Fatih Karagümrük: 3.25

2,5 gol üstü: 1.61

2,5 gol altı: 1.82

CANLI İZLE Hatayspor Fatih Karagümrük - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Fatih Karagümrük'ü konuk ettiği üç lig maçının sadece birini kazanan Hatayspor (2B) tek galibiyetini geçen sezon Süper Lig'de alırken (3-1); ev sahipliği yaptığı diğer iki karşılaşma da golsüz sona erdi.

-Bugüne kadar Hatayspor ile oynadığı yedi maçın birinden yenilgiyle ayrılan Fatih Karagümrük (2G 4B), sadece rakibine konuk olduğu tek Süper Lig karşılaşmasını kaybetti (Aralık 2020'de 1-3).

-Evinde oynadığı son dört Süper Lig maçında 10 puan toplayan Hatayspor (3G 1B) tek puan kaybını gol atamadığı tek karşılaşmada yaşarken (0-0 vs Çaykur Rizespor), aldığı galibiyetlerde rakip filelere toplam 11 gol gönderdi.

-Deplasmandaki üç maçlık mağlubiyet serisini son karşılaşmada İstanbul Başakşehir'i yenerek sonlandıran Fatih Karagümrük, bu sezon dış sahada üst üste iki maç kazanamadı.

-İstanbul takımlarıyla oynadığı son 11 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanan Hatayspor (2B 7M), bu iki galibiyeti de bu sezon evinde aldı (4-2 vs Galatasaray & 1-0 vs Beşiktaş).

-Bu sezon Süper Lig'de yaptığı isabetli pas başına en az şut çeken takım olan Fatih Karagümrük (39 pasta 1 şut), aynı zamanda isabetli paslarının en düşük bölümünü hücum bölgesinde yapan ekip konumunda (.5).

-2021/22 Süper Lig sezonunda en fazla gol atan iki oyuncudan biri olan Hataysporlu Ayoub El Kaabi (13; Umut Bozok ile birlikte), ilk 11 başladığı son altı maçta sekiz gole doğrudan katkı sağladı (7 gol & 1 asist).

-Geride kalan 28 haftalık süreçte rakip kalelere kafayla en fazla şut gönderen oyuncu olan Hatayspor santrforu Mame Biram Diouf (22), aynı zamanda en fazla kafa golü kaydeden iki isimden biri (5; Dimitrios Goutas ile birlikte).

-Fatih Karagümrük formasıyla çıktığı son iki maçta birer gol atan Fabio Borini, Süper Lig kariyerinde sadece bir kez üst üste üç karşılaşmada gol sevinci yaşadı (Mayıs 2021).

-Fatih Karagümrük'ün 2022 takvim senesinde deplasmanda attığı üç golün ikisinde Emre Mor'un doğrudan katkısı var (1 gol & 1 asist).