CANLI İZLE Hertha Berlin E. Frankfurt

Almanya Bundesliga maçında Hertha Berlin ile E. Frankfurt karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Hertha Berlin E. Frankfurt maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Hertha Berlin E. Frankfurt

Almanya Bundesliga maçında Hertha Berlin ile E. Frankfurt kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise henüz belli değil. Hertha Berlin E. Frankfurt maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Hertha Berlin-E. Frankfurt maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka Bein Sports beIN Connect üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Hertha Berlin-E. Frankfurt canlı izle

İşte Hertha Berlin E. Frankfurt maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Hertha Berlin-E. Frankfurt sakat ve cezalılar

Hertha Berlin: Marton Dardai (Şüpheli), Linus Gechter (Şüpheli), Kelian Nsona (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Rune Jarstein (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Alexander Schwolow (Sakatlık - Covid Pozitif)

E. Frankfurt: Danny Da Costa (Şüpheli), Christopher Lenz (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Diant Ramaj (Sakatlık - Menisküs Problemi), Sebastian Rode ( Sakatlık - Karın Kası Sakatlığı), Ragnar Ache (Sakatlık - Adale Problemi)

Hertha Berlin-E. Frankfurt iddia oranları

Hertha Berlin: 2.65

Beraberlik: 3.10

E. Frankfurt: 1.95

2,5 gol üstü: 1.54

2,5 gol altı: 1.93

DİĞER BİLGİLER

-Hertha’nın Bundesliga’da Frankfurt’tan daha fazla mağlup ettiği bir rakibi bulunmuyor (30G; Hamburg ile eşit).

-Hertha’ya konuk olduğu son dört Bundesliga maçının üçünü kazanan Frankfurt, daha önceki 18 ziyaretinde aldığı galibiyet sayısını yakaladı.

-Bundesliga’daki son üç maçını kaybeden Hertha, bu sezonki en uzun mağlubiyet serisini yaşıyor.

-Bundesliga sezonunun ikinci yarısında sadece altı gol atan Frankfurt, 2016/17’den (4) bu yana bu aşamada en düşük sayıda kaldığı sezonu geçiriyor.

-Hertha’yı yönettiği Bundesliga maçlarında 9 puan kazanan Tayfun Korkut, Otto Rehagel’den (8) bu yana kulübün başındaki ilk 11 karşılaşmasında en düşük sayıda kalan teknik direktör oldu.