Köln – Werder Bremen Canlı izle

Köln ile Werder Bremen Almanya Bundesliga 24. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 17:30’da başlayan müsabaka S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Köln – Werder Bremen Canlı izle

Köln ile Werder Bremen Almanya Bundesliga mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Köln – Werder Bremen maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:30’da başlayan müsabaka S Sport Plus kanalından canlı olarak izlenebilir.

Köln – Werder Bremen maçı muhtemel 11’ler…

Köln: Timo Horn, Arangel Cestic, Kingsley Ehizibue, Jannes Horn, Jorge Mere, Benno Schmitz, Noah Katterbach, Marco Höger, Ondrej Duda, Dominick Draxler, Ellyes Skhiri

Werder Bremen: Jiri Pavlenka, Ömer Toprak, Gebre Selassie, Moisander, Augustinsson, Manuel Mbom, Maximilian Eggestein, Felix Agu, Romano Schmid, Leonardo Bittencourt, Joshua Sargent

Köln – Werder Bremen maçı sakat ve cezalılar

Köln: Florian Kainz (Sakat), Sebastian Andersson (Sakat), Rafael Czichos (Cezalı), Sebastiaan Bornauw (Sakat)

Werder Bremen: Patrick Erras (Sakat)

Köln – Werder Bremen iddia oranları

Köln: 2.50

Beraberlik: 2.75

Werder Bremen: 2.25

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.48

Köln Çok Formsuz

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır puan toplamayı başaramayan Köln, sezonun bitmesine 11 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Geçtiğimiz hafta Bundesliga’nın lideri Bayern Münih ile deplasmanda karşı karşıya gelen Markus Gisdol ve öğrencileri, maçın ilk yarısında kalesinde gördüğü baskıdan 2-0’lık sonuçla ayrılırken, 2. Yarıda 2 haftadır süren mağlubiyetlerinde etkisiyle puan arayan ekip, ligin en golcü takımına çok basit gol şansları verdi ve 23. Haftada 5-1 mağlup olurken, bu sezon en ağır yenilgilerinden birini aldı. 3 maçta 8 gol yiyen ve rakip filelere sadece 1 gol gönderebilen Köln, çok formsuz.

Werder Bremen 3 Maç Sonra Kazandı

Almanya Bundesliga’da 3 maçtır kazanamayan Werder Bremen, son 11 haftanın namağlup takımı Frankfurt karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1 kazandı. Schalke ve Augsburg beraberliklerinin ardından Hoffenheim’a 4-0 gibi ağır bir skorla mağlup olan konuk ekip, Frankfurt karşısında iyi bir oyunla tekrar Bundesliga’da düşme hattının 8 puan üzerine çıkarak, rahat bir nefes aldı. Duran topta gelen golle devreye 1-0 geride giren Werder Bremen, Selassie ve Sargent’in golleriyle geri dönmeyi başarırken, oyun anlamında da 2. Yarıda bambaşka bir takım izlettirmeyi başaran ekip, 23. Haftada Frankfurt engelini şans eseri değil, iyi bir oyunla mağlup etti.