Konyaspor – Ankaragücü Canlı maç izle

Konyaspor ile Ankaragücü, Türkiye Süper Lig 33.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Konyaspor – Ankaragücü Canlı maç izle

Konyaspor ile Ankaragücü Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Konya Büyükşehir Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.

Konyaspor – Ankaragücü maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Konyaspor – Ankaragücü maçı sakat ve cezalılar

Konyaspor: Marin Anicic (Sakat), Alper Uludağ (Sakat), Marko Jevtovic (Sakat)

Ankaragücü: Michal Pazdan (Cezalı), Ricardo Friedrich (Sakat), Atakan Çankaya (Sakat), Ender Aygören (Sakat)

Konyaspor – Ankaragücü maçı muhtemel 11’ler…

Konyaspor: Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Musa Çağıran, Hadziahmetovic, Shengelia, Milosevic, Zymer Bytyqi, Kravets, Cikalleshi

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Atakan, Thiago Pinto, Stanojevic, Lukasik, Adzic, Alper Potuk, Lobzhanidze, Aliou Badji

Konyaspor – Ankaragücü iddia oranları

Konyaspor: 1.85

Beraberlik: 2.90

Ankaragücü: 3.00

2,5 gol üstü: 1.80

2,5 gol altı: 1.58

Konyaspor Deplasmanda Kazandı

Konyaspor, geçtiğimiz hafta kritik bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Erzurumspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. Bu sezon savunmadan Abdülkerim Bardakçı’nın skor anlamında takıma katkısı oldukça büyük. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Yeşil Beyazlılar, bu hafta Ankaragücü karşısında da kazanarak, düşme hattı ile puan farkını açmak istiyor. Maç öncesinde Konyaspor’da Jevtovic ve Anicic’in sakat olduğunu belirtelim.

Ankaragücü’nden 3 Puan

Ankaragücü’de geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde bir 3 puan aldılar. Süper Lig’de son 5 maçta 4 galibiyet alan Ankara ekibi, düşme hattının şimdilik üzerine çıkmayı başardı. Antalyaspor karşısında oyun pek tatmin etmese de, alınan 3 puanın önemi büyüktü. Bu hafta Konyaspor ile karşılaşacak Ankaragücü’nde Pazdan’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.