Konyaspor Galatasaray canlı maç izle

Süper Lig 28. Haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor konuğu oluyor. Galatasaray Konyaspor şifresiz maç izleme detayları ise haberimizde…

Konyaspor Galatasaray canlı maç izle

Galatasaray Süper Lig 28. Haftasında Konyaspor deplasmanına çıkıyor. Son 5 maçında sadece 2 galibiyeti bulunan Galatasaray’ın Konyaspor karşısında kazanmaktan başka bir hesabı bulunmuyor.

Hem taraftarına hem de kendisine moral bulmak isteyen Galatasaray-Konyaspor karşısında 3 puan alarak evine mutlu dönmek istiyor.

Galatasaray’ın 28. Haftada Süper Lig’de 35 puanı bulunuyor ve 12. sırada yer alıyor.
Konyaspor ise ligde ikinci sırada yer alıyor. Son 5 maçında yüzü gülmeyen Konyaspor da Galatasaray karşısında kazanarak 3 puanı alıp lider ile arasındaki puan sayısını eritmek istiyor. Konyaspor’un Süper Lig’de 49 puanı bulunuyor.

Eksikler

İspanyol teknik adam Feghouli’yi götürmedi

Teknik direktör Torrent’in herhangi bir sakatlığı bulunmayan Feghouli’yi tamamen taktiksel olarak kadroda götürmediği öğrenildi. Feghouli’nin yerine ise Morutan’a şans verildiği öğrenildi.

Peki Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hakem Ali Şansalan’ın yönettiği mücadele saat 19.00’da başlıyor. Konyaspor-Galatasaray şifresiz canlı izlemek için bein sports 1 hd üyeliği gerekiyor.

Konyaspor - Galatasaray  11'leri

Konyaspor'un ilk 11'i henüz açıklanmadı.

Galatasaray: Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Erick Pulgar, Berkan, Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Emre Kılınç, Gomis