CANLI İZLE Levante Espanyol

İspanya La Liga maçında Levante Espanyol karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Spor Smart ve Spor Smart 2 kanallarından canlı olarak yayınlanıyor. Levante Espanyol maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Levante Espanyol

İspanya La Liga maçında Levante Espanyol İngiltere İspanya La Liga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda?

Mücadele Spor Smart ve Spor Smart 2 kanallarından canlı olarak yayınlanıyor. Levante Espanyol maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Levante Espanyol - Resim : 1LEVANTE-ESPANYOL MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00' da başlayan müsabaka Spor Smart ve Spor Smart 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Levante-Espanyol canlı izle

İşte Levante Espanyol maçı canlı izleyebileceğiniz link.

 LEVANTE ESPANYOL MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Levante: Dani Cárdenas, Rober, Ó. Duarte, M. Cáceres, Son, Pepelu, Miramón, Melero, Roger Martí, Morales, Jorge de Frutos

Espanyol: Diego López, Adrià Pedrosa, L. Cabrera, Fernando Calero, Óscar Gil, Javi Puado, Darder, T. Vilhena, K. Bare, Y. Herrera, Raúl de Tomás

LEVANTE-ESPANYOL SAKAT VE CEZALILAR

Levante: Jose Morales (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Shkodran Mustafi (Sakatlık - Yan Bağlarından Sakat), Marcelo Saracchi (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık)

Espanyol: Manuel Morlanes (Sakatlık - Kasığından Sakat), David Lopez (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

LEVANTE-ESPANYOL İDDİA ORANLARI

Levante: 1.98

Beraberlik: 3.00

Espanyol: 2.70

2,5 gol üstü: 1.71

2,5 gol altı: 1.71

DİĞER BİLGİLER

Espanyol ile LaLiga’da oynadığı son beş maçın üçünü kaybeden Levante (1G 1B), daha önceki 13 karşılaşmada aldığı mağlubiyet sayısını geride bıraktı (6G 5B 2M).

Espanyol’u ağırladığı son üç LaLiga maçını kazanamayan Levante (2B 1M), rakibine en üst ligde üst üste dört karşılaşmada puan kaybetmedi.

Geçen hafta Getafe’yi 2-0 mağlup eden Espanyol, bu sezon LaLiga’da sadece bir kez üst üste iki maç kazandı (Ekim 2021).

Bu sezon Avrupa’nın beş büyük liginde golü bulunmayan oyuncular arasında en fazla isabetli şut çeken isim Espanyol forması giyen Adrian Embarba (14).

Roberto Soldado, Espanyol’a rakip olduğu son altı iç saha maçında altı gole katkıda bulundu (4 gol & 2 asist).