CANLI İZLE Man United Norwich

İngiltere Premier Lig maçında Man United ile Norwich karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Man United Norwich maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Man United Norwich

İngiltere Premier Lig maçında Man United ile Norwich Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Man United Norwich maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Man United Norwich - Resim : 1Man United-Norwich maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Man United-Norwich canlı izle

İşte Man United Norwich maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Man United Norwich maçı muhtemel 11’ler henüz belli olmadı.

Man United-Norwich maçı sakat ve cezalılar

Man United: Edinson Cavani (Sakatlık - Baldırından Sakat), Raphael Varane (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Luke Shaw (Sakatlık - Bacağından Sakat), Scott McTominay (Sakatlık - Ayağından Sakat)

Norwich: Andrew Omobamidele (Sakatlık - Sırtından Sakat), Brandon Williams (Diğer - Statü Gereği), Ozan Kabak (Sakatlık - Adale Problemi), Adam Idah (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Joshua Sargent (Şüpheli)

Man United-Norwich iddia oranları

Man United: 1.12

Beraberlik: 5.75

Norwich: 10.00

2,5 gol üstü: 1.35

2,5 gol altı: 2.34

CANLI İZLE Man United Norwich - Resim : 3

OPTA FACTLERİ

-Norwich ile oynadığı son 15 Premier Lig maçının 12'sini kazanan Manchester United (3M), son dört karşılaşmada puan kaybetmedi.

-Manchester United'a konuk olduğu son 12 resmi maçın sadece birini kazanabilen Norwich (1B 10M), tek galibiyetini Aralık 2015'teki Premier Lig ziyaretinde aldı (2-1).

-Premier Lig'deki son dört maçının ikisini kaybeden Manchester United (1G 1B), daha önceki 15 karşılaşmada sadece iki yenilgi almıştı (8G 6B).

-Bu sezon Premier Lig'de görev yaptığı 25 maçın yedisinden mağlup ayrılan Cristiano Ronaldo, en üst lig kariyerinde sadece 2002/03 (Sporting ile 8) ve 2003/04'ü (Manchester United ile 8) daha fazla yenilgiyle tamamladı.

-Bu sezon Premier Lig'de çektiği şutların tamamını ceza sahası dışından kaydeden oyuncular arasında en yüksek sayının sahibi, Norwich forması giyen Mathias Normann (20).