CANLI İZLE Newcastle Brighton

İngiltere Premier Lig maçında Newcastle ile Brighton karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Newcastle Brighton maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Newcastle Brighton

İngiltere Premier Lig maçında Newcastle ile Brighton kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Martin Atkinson düdük çalıyor. Newcastle Brighton maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Newcastle-Brighton maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Newcastle-Brighton canlı izle

İşte Newcastle Brighton maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Newcastle-Brighton sakat ve cezalılar

Newcastle: Kieran Trippier (Sakatlık - Ayağı Kırık), Matt Ritchie (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Callum Wilson (Sakatlık - Baldırından Sakat), Allan Saint-Maximin (Şüpheli)

Brighton: Enock Mwepu (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Adam Webster ( Sakatlık - Kasığından Sakat), Adam Lallana (Şüpheli)

Newcastle-Brighton iddia oranları

Newcastle: 2.49

Beraberlik: 2.70

Brighton: 2.31

2,5 gol üstü: 2.07

2,5 gol altı: 1.46

CANLI İZLE Newcastle Brighton - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Newcastle'ın Premier Lig'de mağlup edemediği takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Brighton (5B 4M).

-Premier Lig tarihinde bir rakibinden deplasmanda gol yemeyen takımlar arasında en fazla ziyaret yapan takım, Newcastle'a konuk olduğu dört maçta da kalesini gole kapatan Brighton (2G 2B).

-Bu sezon öne geçtiği Premier Lig maçlarında en fazla puan bırakan takım Newcastle (21).

-Aynı süreçte skor dezavantajı yaşadığı karşılaşmalarda Brighton'dan (11) daha fazla puan çıkaran tek ekip West Ham (13).

-Newcastle formasıyla ilk maçına çıktığı Şubat 2021'den bu yana siyah-beyazlı formayla en fazla Premier Lig golü atan oyunuc Joe Willock (10).

-Neal Maupay (26), Premier Lig tarihinde en fazla gol atan Brighton oyuncusu konumundaki Glenn Murray'nin rekoruna ortak olmak istiyor (27).