CANLI İZLE RB Leipzig Freiburg

Almanya Bundesliga maçında RB Leipzig ile Freiburg karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. RB Leipzig Freiburg maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE RB Leipzig Freiburg

Almanya Bundesliga maçında RB Leipzig ile Freiburg kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise henüz belli değil. RB Leipzig Freiburg maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

RB Leipzig-Freiburg maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 4 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

RB Leipzig-Freiburg canlı izle

İşte RB Leipzig Freiburg maçı canlı izleyebileceğiniz link.

RB Leipzig-Freiburg sakat ve cezalılar

RB Leipzig: Josko Gvardiol (Şüpheli)

Freiburg: Nicolas Höfler (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Yannik Keitel ( Sakatlık - Ayak Parmağından Sakat)

RB Leipzig-Freiburg iddia oranları

RB Leipzig: 1.42

Beraberlik: 3.55

Freiburg: 4.50

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.95

CANLI İZLE RB Leipzig Freiburg - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Leipzig’in Bundesliga’da iç saha mağlubiyeti almadığı rakipleri arasında Freiburg’dan (4G 1B) daha fazla konuk ettiği iki takım var: Mönchengladbach & Mainz (altışar kez).

-Bundesliga’nın ikinci yarısında en fazla puan toplayan takım olan Leipzig (6G 1B), sezonun ilk yarısında aldığı galibiyet sayısını yakaladı.

-Freiburg, 1994/95’ten bu yana (46; üç puanlı sisteme göre) 24'üncü maçlar itibarıyla en fazla puan topladığı sezonu geçiriyor (40).

-Bu sezon Bundesliga’da duran toplardan 19 gol atan Freiburg, Opta’nın istatistik tutmaya başladığı 2004/05’ten bu yana 24'üncü maçlar itibarıyla en yüksek sayısına ulaştı.

-Bundesliga’daki son dört maçında gol atan Christopher Nkunku, Leipzig formasıyla Jean-Kevin Augustin (2018; 5 maç) ve Timo Werner’den (2019; 7 maç) bu yana 4+ karşılaşmalık seri yakalayan ilk isim oldu.