CANLI İZLE Real Madrid Barcelona

İspanya La Liga maçında Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Real Madrid Barcelona maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Real Madrid Barcelona

İspanya La Liga maçında Real Madrid ile Barcelona kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Real Madrid Barcelona maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Real Madrid Barcelona maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Real Madrid Barcelona - Resim : 1

Real Madrid-Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00'te başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Real Madrid-Barcelona canlı izle

İşte Real Madrid Barcelona maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Real Madrid-Barcelona sakat ve cezalılar

Barcelona: Samuel Umtiti ( Sakatlık - Ayak Tarak Kemiğinden Sakat), Ansu Fati (Sakatlık - Adale Problemi), Alejandro Balde (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Sergi Roberto (Sakatlık - Adale Problemi)

Real Madrid-Barcelona iddia oranları

Real Madrid: 1.79

Beraberlik: 3.20

Barcelona: 3.00

2,5 gol üstü: 1.49

2,5 gol altı: 2.00

CANLI İZLE Real Madrid Barcelona - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Barcelona ile oynadığı son beş resmi maçı kazanan Real Madrid, bu rekabet tarihindeki daha uzun tek galibiyet serisinin de sahibi konumunda (Nisan 1962-Şubat 1965 arasında 7 maç).

-Real Madrid'e konuk olduğu son iki La Liga maçını kaybeden Barcelona, 2000 senesinden bu yana üst üste üç ziyaretinden puansız dönmüyor.

-Geçen sezondan bu yana Avrupa'nın beş büyük liginde en az mağlubiyet alan iki takımdan biri Real Madrid (6; Inter ile eşit).

-Xavi göreve geldiğinden bu yana La Liga'da Barcelona'dan (34 puan; 10G 4B 1M) daha fazla puan toplayan tek takım Real Madrid (39 puan; 12G 3B 1M).

-Barcelona'ya rakip olduğu son üç resmi maçta iki gol atan Karim Benzema, daha önceki 16 El Clasico'da aynı sayıda gol sevinci yaşamıştı.