CANLI İZLE Sevilla Granada

İspanya La Liga maçında Sevilla ile Granada karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sevilla Granada maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sevilla Granada

İspanya La Liga maçında Sevilla ile Granada kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Sevilla Granada maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sevilla Granada maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sevilla Granada - Resim : 1

SEVILLA-GRANADA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 22:00'de başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

SEVİLLA-GRANADA CANLI İZLE

İşte Sevilla Granada maçı canlı izleyebileceğiniz link.

 Sevilla-Granada sakat ve cezalılar

Sevilla: Gonzalo Montiel ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Marcos Acuna ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Karim Rekik (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Fernando Reges (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Thomas Delaney (Sakatlık - Baldırından Sakat), Suso ( Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat)

Granada: Santiago Arias (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Carlos Neva (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Maxime Gonalons (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Neyder Lozano (Sakatlık - Bacağı Kırık), Ruben Rochina (Sakatlık - Yan Bağlarda Kopma)

Sevilla-Granada iddia oranları

 Sevilla: 1.27

Beraberlik: 4.00

Granada: 7.25

2,5 gol üstü: 1.84

2,5 gol altı: 1.60

CANLI İZLE Sevilla Granada - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Sevilla'nın La Liga'da 10+ kez konuk ettiği takımlar arasında Granada'dan (%81; 17/21) daha yüksek iç saha galibiyet yüzdesine sahip olduğu tek rakibi Rayo Vallecano (%83; 15/18).

Sevilla ile oynadığı son üç La Liga maçının ikisini kazanan Granada (1M), daha önceki üç karşılaşmayı gol atamadan kaybetmişti.

La Liga'da oynadığı son iki maçta 4 puan toplayan Granada (1G 1B), daha önceki 10 karşılaşmadan sadece 3 puan çıkarabilmişti (3B 7M).

Bu sezon La Liga'da yediği gollerin en az bölümü maçların ikinci yarılarında gelen takım Sevilla (%35; 7/20).

Bu sezon en az üç La Liga maçında görev yapan kaleciler arasında en yüksek kurtarış yüzdesinin sahibi Sevilla forması giyen Yassine Bounou (%79.4).